Najbolji beauty proizvodi koje mnogi poznati koriste, a ne koštaju više od 10 eura

Svi ovi proizvodi nude odlične rezultate po pristupačnim cijenama, što ih čini omiljenim izborom kako među poznatim osobama, tako i među svima koji žele kvalitetne beauty proizvode bez potrebe za velikim izdacima.
Vidi originalni članak

Poznate osobe često koriste različite beauty proizvode kako bi postigle svoj savršeni izgled, ali nije uvijek potrebno trošiti puno novca za kvalitetne proizvode. Evo nekoliko odličnih beauty proizvoda koji su dostupni po pristupačnoj cijeni, često manje od 10 eura, a koje mnogi poznati vole koristiti.

Hailey Bieber: Nyx Professional Makeup Slim Lip Pencil
Hailey Bieber je poznata po svom besprijekornom izgledu i često koristi proizvode koji su dostupni široj javnosti. Jedan od proizvoda koje voli koristiti je NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil. Ovaj proizvod je popularan zbog svoje preciznosti koja pomaže definirati usne i produžiti trajnost ruža za usne. Olovku smo pronašli na stranici Notino, gdje joj je cijena 6,40 eura.

@haileybieber Strawberry Glaze Peptide Lip Treat launches 8/28 at 9am pst. 🍓☺️ @rhode skin ♬ original sound - Annie Korzen

Kendall Jenner: L'Oreal Paris Infallible More Than Concealer
Ovaj korektor je popularan zbog svoje visoke pokrivne moći i dugotrajnosti. Dolazi u širokom rasponu nijansi, što ga čini pristupačnim izborom za različite tonove kože. Osim što pokriva nepravilnosti i tamne krugove ispod očiju, može se koristiti i za konturiranje i osvjetljavanje lica, što ga čini višenamjenskim proizvodom. Korektor smopronašli u dm-u, a cijena mu je 10,60 eura.

Maya Jama: Rimmel London Exaggerate Waterproof Liquid Eyeliner
Ovaj tekući eyeliner iz Rimmel Londona popularan je zbog svoje vodootporne formule koja omogućuje postojanost linije na kapcima tijekom cijelog dana. Također dolazi s preciznom četkicom koja olakšava nanošenje i stvaranje željenih linija, bilo da želite suptilan izgled ili dramatični cat-eye. Na službenim stranicama Rimmel London, ovaj tuš prodaje se za 5,34 eura.

Margot Robbie: Burt's Bees Tinted Lip Balm
Burt's Bees je poznat po svojim prirodnim proizvodima za njegu usana, a tintirani balzam za usne je savršen spoj hidratacije i suptilne boje. Ovaj proizvod pruža usnama hidrataciju i dodaje im nježnu nijansu boje, čineći ih mekšima i ljepšima. Proizvod se može kupiti na stranici Notina, gdje mu je cijena 6,60 eura.

Scarlett Johansson: The Inkey List Hyaluronic Acid Serum
Ovaj serum sadrži hijaluronsku kiselinu, koja je poznata po svojoj hidratantnoj moći. Hidratacija je ključna za zdravu i mladoliku kožu, a hijaluronska kiselina može zadržati veliku količinu vlage, čineći kožu mekanom i glatkom. The Inkey List Hyaluronic Acid Serum je idealan proizvod za one koji žele duboku hidrataciju i sjajnu kožu. Proizvod smo pronašli u Douglasu, a košta 9,19 eura.

Osunčani pramenovi kakve nosi Sarah Jessica Parker trik su za dobivanje blistave i sjajne kože
Kate Middleton u chic odijelu i sasvim neobičnom izboru cipela zablistala uz princa Williama
Zablistala u izdanju koje nikad ne dosadi: 'Sviđaju mi se ti kompleti s prslucima, mislim da ću ih nabaviti još'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".