Najbolje tubing maskare koje daju ekstra duge trepavice pune volumena

Za razliku od tradicionalnih maskara, tubing maskare omotavaju vaše trepavice svakim potezom kako bi stvorile veliku duljinu, gotovo dajući izgled umjetnih trepavica.
Vidi originalni članak

Ako niste isprobali tubing maskaru, ne znate što propuštate. Za razliku od tradicionalnih maskara, tubing maskare omotavaju vaše trepavice svakim potezom kako bi stvorile veliku duljinu, gotovo dajući izgled umjetnih trepavica. Tubing maskare jedinstvene su po tome kako oblažu trepavice. Dok ulja ili voskovi u tradicionalnim maskarama nanose slojeve pigmenta, tubing formule sadrže polimere koji omataju svaku trepavicu, stvarajući volumen za povećanje trepavica.

Glavna prednost je da se tubing maskare neće ljuštiti niti razmazati nakon nekoliko sati nošenja. I premda su uglavnom vodootporne i dalje se lako skidaju kada ih operete toplom vodom.

U nastavku smo izdvojili najbolje tubing maskare.

KVD Beauty Full Sleeve Long + Defined Tubing Mascara
Ova veganska maskara bez okrutnosti nudi od svega pomalo: uvija, podiže i produljuje trepavice, a rezultati traju do nevjerojatnih 24 sata. Još bolje, čini sve gore navedeno dok je i dalje otporan na grudice i razmazivanje.

Blinc Original Tubing Mascara Black
Iako volimo trenutke vrijedne umjetnih trepavica, ponekad želimo maskaru koja nudi samo malo dodatnog šarma za jednostavne i brzinske dane šminkanja. Ovo je savršena tubing maskara za te dane, a što je najbolje, neće se razmazati kako sati prolaze.

Guide Beauty Lash Wrap
Ova maskara za volumen traje nevjerojatno dugo, ali neće trebati previše traljanja ni čišćenje da se ukloni. Kao i svi proizvodi tvrtke Guide Beauty, napravljen je za optimalnu dostupnost.

Younique Quadra 4-in-1 Mascara
Ova maskara sadrži temeljni premaz i serum za trepavice unutar formule kako bi se poboljšala duljina i gustoća. Prema kliničkim studijama, može povećati volumen do 62,5%, poboljšati uvijanaje do 49,9% i povećati dužinu za 59,2% u 12 tjedana.

Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara
Ako želite izvrsnu tubing maskaru, ili bilo koju drugu maskaru, za manje od 5 eura, stvarno ne možete pogriješiti s ovom opcijom savršenog naziva iz Essencea, koja nudi volumen i definiciju u jednom.

Do savršenih valova u kosi za manje od pet minuta: Isprobajte hit s TikToka za odličnu frizuru
Krema za koju u hladnim danima trebate znati: Kažu da problem suhe kože rješava 'preko noći'
Kakva elegancija! Kate Middleton zasjala je u predivnoj plavoj haljini koju je ukrasila srebrnim detaljima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".