Najbolje prirodne hidratantne kreme za lice koje osvježavaju kožu i održavaju je sjajnom

Kada tražite prirodnu hidratantnu kremu za svoje lice, svakako obratite pozornost na sastojke.
Vidi originalni članak

Kada je u pitanju njega kože, mnogi od nas sve više traže proizvode s prirodnim sastojcima koji će osvježiti i hidratizirati našu kožu. Prirodne hidratantne kreme postaju sve popularnije jer ne samo da su blage prema koži, već i pružaju brojne koristi. U nastavku, istražit ćemo najbolje prirodne hidratantne kreme za lice koje će vam pomoći održavati kožu zdravom i sjajnom.

Biossance Squalane + Omega Repair Moisturizer
Ovo je ultimativna hidratantna krema za suhu i kožu pod stresom. Biljni skvalan dobiven iz šećerne trske i obnavljajući lipidi kao što su ceramidi i masne kiseline djeluju na zacjeljivanje vaše barijere vlage, tako da sve što vam preostaje je gladak, čist i pun ten.

Eadem Cloud Cushion & Fufu Spoon
Tamne mrlje nisu dorasle ovoj kremi, zahvaljujući mješavini ceramida, peptida i ekstrakta snježnih gljiva, koji svi djeluju tako da nježno izblijede diskoloracije. Iako je dizajniran za diskoloraciju, svi tipovi kože mogu imati koristi od formule koja omekšava i posvjetljuje kožu.

Weleda Skin Food Original Ultra-Rich Cream
Vizažisti su dugo bili opsjednuti ovom iznimno bogatom kremom za lice prepunom vitamina E i esencijalnih masnih kiselina koja sve tipove kože čini mekom, blistavom i zdravom. 

Ursa Major Golden Hour Recovery Cream
Ne možemo obećati da će vam ovo pružiti nedostižni sjaj, ali s antioksidansima, vitaminom E i umirujućom aloe verom, ova krema pruža dozu hidratacije zbog koje vaša koža odmah izgleda svježije i zdravije.

Elemis Hydra-Boost Sensitive Day Cream
Ova smirujuća, dnevna krema bez mirisa, bogata antioksidansima pruža vitalnu hidrataciju za ugodu osjetljivoj koži. Hijaluronska kiselina zadržava esencijalnu vlagu, dok ekstrakti Mirabilis Jalapa i mlijeko cvijeta naranče osiguravaju koži umirujuću, hidratiziranu ugodnu.

'Volim kombinirati uzorke, ne treba pratiti pravila da se nešto ne smije kombinirati'
Čizme na vezanje uvijek su dobrodošle u kolekciji: Nikad ne izlaze iz mode i lako se kombiniraju
Blowout frizura sjajna je za hladne jesenske dane, a ovaj stil posebno je trendi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".