Najbolje našminkane zvijezde u Hrvatskoj

Saznajte koje su se tri dive našle na laskavoj listi najbolje našminkanih domaćih zvijezda...
Vidi originalni članak

U posljednjih nekoliko godina dekorativna šminka proživljava ekstremnu popularizaciju. Nikada prije nije bilo toliko govora o različitim nijansama ruža, teksturama pudera kao ni toliko samoprozvanih make up stručnjaka. Dok se profesionalni šminkeri na spomen ovog trenda hvataju za glavu ,šira publika je njime oduševljena.

Za cijelu beauty revoluciju i nikad veću pomamu za određenim proizvodima velikim dijelom možemo zahvaliti YouTube kanalima koji su prepuni savjeta kako odabrati odgovarajuću šminku ,kako rekreirati look koji je nosila neka od aktualnih zvijezda ili kako konturirati lice na pravi način. Ni Instagram profili nisu za zanemariti. Svakog dana milijuni kratkih tutoriala osvanu na toj društvenoj mreži a pratitelji ih (ne)svjesno upijaju. Ovaj trend nije zaobišao niti domaće zvijezde a mi smo izdvojili tri domaće dive koje su po našem mišljenju najbolje usvojili sve naučene savjete.

Lana Jurčević jedna je od onih koji istinski uživa u šminkanju. Iako tvrdi da nije pobornik teškog make upa njezina je šminka bila ona dnevna ili večernja uvijek besprijekorna. Svoje vještine redovito pokazuje I na YouTube kanalu gdje je njezin zadnji video u tjedan dana pogledalo vise od 12 tisuća ljudi. Lana se ne ustručava probati i otkačene modne trendove poput tirkiznog eyelinera uparenog s žarko crvenim ružem sa intenzivnim narančastim podtonovima.

Lana Klingor nedvojbeno je jedna od najbolje našminkanih hrvatskih zvijezda. Na svojem Instagram profilu često s pratiteljima dijeli, stručnom oku dobro poznate, beauty proizvode koje koristi u svojoj rutini. I prije no što je mala čarobna ružičasta spužvica odnosno Beauty blender došao i u Hrvatsku ona je ponosno pokazivala kako koristi isti.

Severina se našla i na ovoj laskavoj listi. Ova diva uvijek izgleda jednako elegantno, ženstveno i dotjerano. Na njoj ni za vrijeme scenskih nastupa nećete vidjeti teški make up kao ni pretjerano tamne boje. Uvijek bira neuralne tonove kojima naglašava prirodnu ljepotu a u njezinoj je kozmetičkoj torbici nezaobilazan item – crveni ruž. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".