Najbolje maskara za osjetljive oči koje i dalje pružaju volumen i dužinu

Na tržištu postoji mnogo maskara koje su nježne prema osjetljivim očima, a ipak daju sjajne rezultate u pogledu volumena, duljine i boje.
Vidi originalni članak

Ako imate osjetljive oči, pronaći pravu maskaru može biti pravi izazov. Mnoge formule mogu izazvati iritaciju, crvenilo, pa čak i peckanje ili žarenje. Međutim, to ne znači da morate raditi kompromise oko volumena, duljine ili boje svojih trepavica. Na tržištu postoji mnogo maskara dizajniranih posebno za one s osjetljivim očima. 

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-In-1
Omiljena među ljubiteljima šminkanja, Tarteova najprodavanija maskara jednako je dobra kao što izgleda. Potpuno veganska, napravljena od strane dermatologa i oftalmologa te testirana formula djeluje glatko i uglađeno(zahvaljujući esterima masline, vitaminu B5 i karnauba vosku, dok uvija, produljuje i daje volumen trepavicama. U ovoj tubi nećete pronaći parabene, mineralna ulja ili gluten, tako da možete biti sigurni da će biti dovoljno nježan za osjetljive oči i one sklone alergijama, kako piše Forbes.

Essence Cosmetics Lash Princess False Lash Effect
Essence je poznat po tome što ima neke od cjenovno najboljih maskara na tržištu, a ova maskara čak ima preko 200.000 recenzija s pet zvjezdica na Amazonu. Oftalmološki testirana i formulirana bez alkohola, ulja, parabena, mirisa ili životinjskih nusproizvoda, ova je formula nježna i neće se ljuštiti niti izblijediti kako dan prolazi.

Kevyn Aucoin The Volume Mascara
Izrađene od polimera koji obavijaju svaku pojedinačnu trepavicu, maskara ne boji samo vaše trepavice, ona ih oblaže kako bi stvorila boju oko svake dlačice. To znači cjelodnevno vodootporno nošenje, bez razmazivanja ili ljuštenja. Hipoalergena, bez mirisa i uobičajenih alergena poput kokosa, glutena i bakra, ova formula razdvaja, zgušnjava i produljuje trepavice bez otežavanja vaše prirodne uvijenosti.

Tower 28 Beauty MakeWaves Lengthening + Volumizing Mascara
Tower 28 je brend poznat po proizvodima za osjetljivu kožu, a ova maskara nije iznimka. Oftalmološki testirana, sigurna za kontaktne leće, čista i veganska, prepuna je pantenola, vitamina B5 i ricinusovog ulja za promicanje zdravijih, jačih i njegovanijih trepavica pri svakoj uporabi. Formula je bez grudica i nadogradiva, te daje volumen, uvija i produljuje trepavice svakim potezom. Također se može pohvaliti super fleksibilnim štapićem koji ravnomjerno pokriva svaku trepavicu od korijena do vrha, pa čak i ulazi u ona teško dostupna područja.

Kosas The Big Clean Mascara
Baš kad ste mislili da ste sve čuli, ova Kosasova maskara osnažena je serumom za njegu kose koji svakim nošenjem održava jače i zdravije trepavice. Dva sloja ove maskare dat će vam trepavice koje se mogu mjeriti s najpunijim lažnim i postojati cijeli dan. Korištenje ricinusovog ulja za hidrataciju, vitamina za jačanje i botaničkih voskova za volumen osigurava da nećete imati iritaciju u očima.

Krunidba kralja Charlesa bit će skromnija od prošlih, a evo koje kraljevske obitelji su potvrdile dolazak
Zgodna brineta nosi hit komad proljetne sezone: 'Odabrala sam casual outfit koji mi odgovara za trčanje do ureda'
Volimo stil modno osviještene odvjetnice koja nas svaki put oduševi odjevnim kombinacijama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".