Najbolje manikure u boji bundeve koje su pravi hit na društvenim mrežama

Ako tražite savršenu jesensku manikuru, možda biste trebali razmisliti o boji bundeve
Vidi originalni članak

Svake godine kada temperature padaju, ljudi posvuda mijenjaju svoje žive ljetne boje za ugodne, jesenske nijanse. Iako postoji mnogo boja u našim jesenskim paletama, malo ih je tako sveobuhvatnih kao boja bundeve. Nijansa se proteže od mode i šminke u tonu bundeve do frizure i manikure.

Pumpkin spice nail look trenutno preplavljuje Instagram. Dakle, ako ste tražili savršenu jesensku manikuru, možda biste trebali razmisliti o boji bundeve. Kako bismo vam pomogli u tome, zaokružili smo više izgleda noktiju sa bojom bundeve koji će vas nadahnuti za sljedeći posjet salonu.

Jednobojni
Pumpkin spice jedna je od onih boja koje ostavljaju prekrasan, hrabar dojam same po sebi. Kompletna manikura boje bundeve savršen je  način da prigrlite ugodne vibracije jeseni. Ovaj trend noktiju obuhvaća tople i privlačne nijanse začina od bundeve, što ga čini obaveznim za jesensku sezonu.

Apstraktni
Ako niste najveći obožavatelj narančaste ili jednostavno ne volite jednobojni izgled noktiju, razmislite o apstraktnom kompletu s drugim trendi jesenskim nijansama. Možete napraviti dizajne sa smeđom, tamnocrvenom ili zelenom bojom.

Minimalistički mismatch
Obožavamo minimalistički neusklađeni ugođaj ove jesenske manikure, osobito francuske vrhove. Isprobajte manikuru koja kombinira druge jesenske nijanse, ali nije upadljiva te ne privlači previše pažnje.

Cvjetni nokti
Niste spremni oprostiti se od cvjetnih uzoraka i ljetnih manikura? Bez brige, jednostavno napravite manikuru koja je savršen spoj ljetnih i jesenskih trendova – dizajn cvjetića u toploj boji bundeve.

Francuski vrhovi
Ako volite skroz minimalističke manikure i ne znate kako uklopiti narančastu boju u svoj stil, isprobajte jednostavne francuske vrhove. Ovo je inačica klasične francuske manikure koja vam omogućuje praćenje trendova na lak i moderan način.

Kate Middleton ima odličnu novu fringe frizuru koju rado kopiramo u novoj jesenskoj sezoni
U odvažnom stajlingu spaja upečatljive komade iz ljetnog i jesenskog ormara te ovogodišnji hit trend
Zgodna manekenka i umjetnik znaju kako odlično kombinirati crnu boju, a fokus je na stajliš modnim dodacima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".