Najbolje MAC olovke za usta

MAC olovke za usne posljednjih su nekoliko godina dosegle popularnost MAC ruževa pa ih sada nerijetko koristimo umjesto njih. Donosimo vam naš izbor najboljih MAC olovki za usta...
Vidi originalni članak

Otkako su mat ruževi postali popularni, olovke za usta dobile su novu svrhu. Više ih ne koristimo samo za obrubljivanje usana već ih nanosimo na cijelu površinu umjesto ruža. Njihova je najveća prednost - dugotrajnost. Mac olovke jedne su od najpopularnijih u beauty industriji a mi vam donosimo pet najboljih između kojih će svatko pronaći barem jednu nijansu za svoju kolekciju.

MAC Soar

Olovka u boji mesa u zadnjih je godinu dana postala jako popularna, osobito nakon što su krenula šuškanja kako mlada Kylie Jenner koristi upravu tu nijansu kako bi usnice učinila što većim. Iako je Kylie nedugo nakon toga priznala kako su joj u tome ipak više pomogli fileri, olovka nije izgubila na popularnosti. Ova prljavo ružičasta nijansa nešto je tamnija od prirodne boje usana i savršena je za djevojke koje žele usnice učiniti vizualno većima.

MAC Nightmoth

Ova je nijansa potpuna suprotnost prethodnoj. Tamnoljubičasta olovka na usnama izgleda gotovo pa crno. Iako zvuči nenosivo, žene ju s razlogom obožavaju. Nightmoth nijansa odlična je za jesenske i zimske dane a osobito za Noć vještica. Ako vam se nijansa ipak čini nešto pretamna za vaš ukus nanesite crveni ruž preko olovke i stvorit ćete potpuno novu tamnocrvenu nijansu.

MAC Cherry

Ako ste u potrazi za pravom bogatom crvenom nijansom "Cherry" sjajan je izbor. Crveni ruž vječna je elegancija, a čak i najjednostavnijoj kombinaciji daje dozu glamura. Ovu olovku za usne možete koristiti zasebno ali možete ju i kombinirati s omiljenim crvenim ružem i tako spriječiti "curenje" ruža na rubovima usnama.

MAC Boldly bare

Prirodna roskasta nijansa izvrstan je odabir za svakodnevni make up i djevojke koje vole prirodan izgled. Njome ćete moći popuniti usne i dati im definiciju a ona će svejedno izgledati prirodno. Boldly bare je neutralna nijansa koja će odlično izgledati i u kombinaciji s tamnim smokey eye look-om.

MAC Beet

Za sve one koje se nikako ne mogu odlučiti između crvenog i ružičastog ruža najbolji je odabir MAC olovka Beet. Ova nijansa, kao što i samo ime govori, neodoljivo podsjeća na boju cikle. Beet olovka lako je nosiva i odličan je odabir za one koje ove jeseni žele isprobati trend tamnijih usana a smatraju da su boje kao što je Nightmoth su ipak pretamne za njih.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".