Najbolje boje noktiju za ljeto 2023. koje možete nositi tijekom cijele sezone

Crvena je trenutno popularnija no ikad, zbog čega ne čudi što se ta boja smatra još jednim glavnim izborom za nokte
Vidi originalni članak

Sad kad je konačno stiglo toplije vrijeme, ne možemo a da ne razmišljamo o našim nadolazećim planovima za ljetnu sezonu. I misao koja se često ponavlja je usklađivanje nekih od najboljih boja za nokte za ljeto 2023. s našim torbama, haljinama, krojevima i još mnogo toga. Ako provedete barem 30 minuta smišljajući koju novu nijansu laka isprobati, ne bojte se jer donosimo popis najboljih ljetnih nijansi koje možete nositi cijelu sezonu.

Essie lak za nokte u boji To DIY For
Očekujte da ćete vidjeti puno robusne narančaste, Tangelo, jer je bila popularna u Pantoneovoj paleti boja SS23 New York Fashion Weeka. Tangelo je osvježavajući izbor za toplije mjesece ove godine. Ova prekrasna nijansa donosi osvježavajući spoj duboke crvene i vibrantne narančaste boje, stvarajući izuzetno privlačnu i zanimljivu kombinaciju. 

Essie lak za nokte u boji Lilacism
Možemo zahvaliti hit pjesmi Taylor Swift za ovaj sljedeći trend boja laka u usponu. Nijansa je idealna za nošenje na noktima dok se vrijeme zagrijava. Pastele su uvijek u trendu ljeti, ali vidjet ćemo više nježno ljubičaste na noktima. To je svijetla i sunčana nijansa savršena za ovo ljeto.

OPI lak za nokte u boji Freedom of Peach
Za osunčani izgled koji je savršen za sezonu preplanulosti i sjaja, isprobajte manikuru boje breskve. A ako ste raspoloženi za to, također preporučujemo da dodate malo ukrasa za nokte za dodatni dašak sezonske otkačenosti.

Essie lak za nokte u boji Sugar Daddy
Ako tražite laku nijansu za manikuru i pediju koja odgovara gotovo svemu, pastelno ružičasta bi mogla postati vaša nova omiljena nijansa za odmor. Pastelno ružičasta je neutralna boja koja se može uklopiti u mnoge ljetne kombinacije i može se nositi kao potpuno neprozirna boja ili kao prozirna žele nijansa, ovisno o vašem raspoloženju.

OPI lak za nokte u boji I'm Sooo Swamped!
Zelena će i dalje biti popularna boja u ljetnoj sezoni. Zelena nijansa, poput ove iz OPIja, savršen je način da svom sljedećem izgledu dodate razigranu boju.

Dior lak za nokte u boji Rouge
Crvena je trenutno popularnija no ikad, zbog čega ne čudi što se ta boja smatra još jednim glavnim izborom za nokte. Crvena manikura nikad ne izlazi iz mode jer su upečatljive, ali klasične nijanse koje se povezuju sa strašću i ljubavlju. Baš poput klasičnog crvenog ruža za usne, ova bezvremenska nijansa iz Diora je super svestrana, što je čini neizostavnim dijelom svake sezonske manikure.

Chanel Le Vernis Longwear lak za nokte u boji Camelia
Ima nešto u veselom tonu ovog žarko ružičastog laka za nokte koji donosi trenutnu radost, piše Harper's Bazaar. Samo zamislite kako ćete se osjećati gledajući ga kako viri ispod pijeska na plaži.

Vraća se trend iz 90-ih: Japanke se nose uz sve kombinacije - od dnevnih i ležernih do noćnih i svečanijih
Mala crna haljina dugo nije izgledala ovako odlično: Njezin je stajling super inspiracija ako niste fan boja i uzoraka
Kombinaciju studentice građevine odmah ćete htjeti kopirati: 'Nikad ne bih nosila Uggsice i leopard uzorak'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".