Najbolja ulja za vlasište koja pomažu u rastu, gustoći i zdravlju kose

Osim jače, gušće kose i sveukupno zdravijeg vlasišta, mnoga od najboljih ulja za kosu također mogu pomoći u povećanju sjaja i smanjenju kovrčavosti.
Vidi originalni članak

U potrazi za rješenjima koja potiču zdravlje kose, sve više ljudi okreće se prirodnim metodama. Jedan od ključnih faktora za njegovanje kose jest njega vlasišta, a upotreba odabranih ulja može pridonijeti rastu i gustoći kose. 

Uključivanje mješavina ulja u tjednu ili dnevnu rutinu za kosu posljednjih je godina postalo sve popularnije među ljubiteljima ljepote. Osim jače, gušće kose i sveukupno zdravijeg vlasišta, mnoga od najboljih ulja za kosu također mogu pomoći u povećanju sjaja i smanjenju kovrčavosti.

Bilo da vaše ulje dolazi s kapaljkom ili šiljastom mlaznicom za izravnu primjenu ili je najbolje koristiti nakon dodavanja nekoliko kapi na dlan, teško je pogriješiti sa sljedećim omiljenim proizvodima koje su odobrili stručnjaci i kupci. 

JVN Complete Pre-Wash Scalp & Hair Treatment Oil
Najbolje ocijenjeni tretman prije pranja koji pomaže vašoj kosi da postane jača i gušća, zahvaljujući ključnim sastojcima kao što su ekstrakt ružmarina, skvalan i hemiskvalan. Također lijepo pročišćava vlasište kako bi uklonila tešku prljavštinu i naslage proizvoda. 

Moroccanoil Dry Scalp Treatment
Ovaj tretman suhog vlasišta prije pranja koristi željeno arganovo ulje Moroccanoila za nježno pročišćavanje vašeg vlasišta dok istovremeno umiruje i obnavlja kožu koja se peruta.  Suhoća, iritacija i svrbež smanjuju se nakon redovite primjene ovog proizvoda. Kosa postaje mekša, sjajnija, a vlasište zadržava svoju prirodnu vlažnost.

Mielle Organics Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil
Možda ćete prepoznati ovo ulje za vlasište i kosu s biotinom s TikToka, gdje je postalo potpuno viralno zbog svojih hranjivih prednosti koje djeluju na ispucale krajeve. Uz biotin, glavni sastojak za njegu kose također sadrži 30 eteričnih ulja za povećanje cirkulacije i sprječavanje prhuti.

Sienna Naturals Daily Elixir Scalp Oil
Kreirala ga je glumica i producentica Issa Rae, ovo ulje za ponovnu ravnotežu vlasišta iz Sienna Naturals dovoljno je lagano za svakodnevnu upotrebu, a da vam kosa ne bude masna. Također ima šiljastu mlaznicu za jednostavno, ciljano nanošenje.

Ranavat Botanics Mighty Majesty Fortifying Hair Serum
Kombinacija jasmina, amle i suncokretovog ulja u ovom serumu za kosu pomaže ojačati pramenove dok povećava volumen. I kao bonus, proizvod također pomaže u zaštiti od oštećenja toplinom, a može se koristiti čak i kao noćna maska.

Trener čiji stil obožavamo u genijalnom zimskom stajlingu: 'Volim sve nijanse zelene, osim kričavih'
Blowout frizura koju nosi Kate Middleton novi je hit, a izgleda luksuzno, svevremenski i sjajno
Kendall Jenner zablistala u crnoj slip haljini koja je idealna za party sezonu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".