Najbolja ulja za tijelo za hidrataciju bez masnoće s kojim će vam koža biti glatka i sjajna

Što je još bolje, najbolja ulja za tijelo brzo se upijaju bez ostavljanja viška tragova, a neka čak sadrže i suhe formule koje smanjuju ljepljivost.
Vidi originalni članak

Ulja za tijelo idealna su za korištenje tijekom cijele godine kako biste ostali hidratizirani, s laganim, ali duboko hranjivim formulama koje ga neće opteretiti. Baš kao i vaši omiljeni serumi za tijelo ili kreme za ruke protiv starenja, ova ulja također hidratiziraju i posvjetljuje kožu, sadrže sastojke koji omekšavaju kožu poput skvalana i ulja sjemenki grožđa kako bi koža bila još mekša.

Što je još bolje, najbolja ulja za tijelo brzo se upijaju bez ostavljanja viška tragova, a neka čak sadrže i suhe formule koje smanjuju ljepljivost. Tražite li proizvod za cijelu površinu koji ćete koristiti od glave do pete ili samo neophodan proizvod koji će vašoj koži učiniti da izgleda dodatno rosno, sakupili smo neka od najboljih ulja za tijelo na tržištu koja će vam dići rutinu njege tijela na višu razinu.

Bio-Oil Skincare Body Oil
Više od 61 tisuća kupaca na Amazonu zaklinje se u ovo najprodavanije ulje koje smanjuje pojavu ožiljaka i strija, a istovremeno povećava vlažnost kože. Njegovu vegansku formulu ispunjava vitamin E, s nekomedogenom formulom koja je sigurna za korištenje na licu i tijelu.

Avène Body Skin Care Oi
Ovo biljno ulje za tijelo omekšava suhu kožu koristeći većinu istih sastojaka kao željena Avèneova maglica za lice s termalnom izvorskom vodom. Jesmo li spomenuli da djeluje i na obnavljanje kose i lica?

Nécessaire The Body Oil
Idealno za one s osjetljivom kožom, ovo popularno hipoalergeno i dermatološki testirano ulje vjerojatno će postati glavni dio vaše svakodnevne rutine. A budući da je i bez mirisa, nikada se nećete morati brinuti o tome da će ono bitno biti konkurencija vašem omiljenom parfemu.

Augustinus Bader The Body Oil
Obožavatelji kultnih proizvoda za lice Augustinusa Badera voljet će koristiti ovo ulje za tijelo koje se brzo upija. Sadrži isti kompleks TFC8 koji se nalazi u omiljenom serumu, kremi za područje oko očiju i vrhunskoj umirujućoj kremi.

Alo Head-to-Toe Glow Oil
Ovo ulje koje daje sjaj možete doslovno nanositi od glave do pete, jer njegova botanički bogata formula djeluje na vašu kosu, lice i tijelo. Kladimo se da će brzo postati jedan od vaših omiljenih multitasking proizvoda za korištenje nakon kupanja ili tuširanja.

Primijetili ste da vam kosa pojačano ispada tijekom jeseni? Stručnjaci pojašnjavaju zašto dolazi do tog
Svi žele znati tko je Hrvatica u kampanji Victorie Beckham: 'Očaravajuća je! Ima predivan nos'
Nakon rasprodane kolekcije u H&M-u, pronašli smo gdje još možete kupiti Paco Rabanne komade

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".