Najbolja sredstva za skidanje šminke s kojima ćete lice očistiti u trenu

Uz ove fantastične proizvode, nećete više gubiti vrijeme i energiju na uklanjanje šminke.
Vidi originalni članak

Jedan od ključnih koraka u svakodnevnoj beauty rutini je uklanjanje šminke. Bez pravilnog čišćenja kože, ne samo da se rizikujete od začepljenih pora i pojave akni, već možete produžiti trajanje i kvalitet vaše kože. Za sve ljubitelje šminke, pravilno čišćenje lica je od suštinskog značaja, a mi vam donosimo nekoliko sjajnih proizvoda koji će vam pomoći da to obavite brzo i efikasno.

Bioderma Sensibio H2O Micellar Water
Ovaj nežni micelarni tonik od Bioderme postao je klasik u svijetu šminke. Bez obzira na vrstu kože, ovaj proizvod će nježno ukloniti šminku i nečistoće bez isušivanja kože. Sensibio H2O Micellar Water formuliran je da nježno čisti kožu, čak i osjetljivu kožu, bez iritacije. Micelarne čestice privlače i uklanjaju šminku i nečistoće, ostavljajući kožu čistom i svježom. Ovaj micelarni tonik također ima hidratantna svojstva. To znači da će kožu ostaviti hidratiziranom i osvježenom, bez osjećaja zatezanja ili suhoće.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm je popularan proizvod za čišćenje koji se često preporučuje jer je efikasan u uklanjanju šminke, uključujući vodootpornu šminku. Ovo sredstvo za čišćenje dolazi u obliku balzama koji se pretvara u svilenu uljnu teksturu čim dođe u kontakt s kožom. Ova tekstura omogućava nježno masiranje lica i topljenje šminke i nečistoća.

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water
Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water sadrži hidratantne sastojke koji pomažu u održavanju hidratacije kože tijekom procesa čišćenja. To znači da nećete osjećati suhoću ili zatezanje nakon korištenja. Nema potrebe za ispiranjem nakon upotrebe. Jednostavno nanesite proizvod na blazinicu i obrišite lice kako biste uklonili šminku i nečistoće.

The Ordinary Squalane Cleanser
The Ordinary Squalane Cleanser je proizvod koji nudi dubinsko čišćenje kože uz dodatnu hidrataciju. Ovaj čistač sadrži squalane ulje, koje je iznimno lagano i hidratantno ulje koje se lako upija u kožu. Ovo ulje pomaže u uklanjanju šminke, nečistoća i viška ulja s lica.

Lancôme Bi-Facil Double-Action Eye Makeup Remover
Lancôme Bi-Facil Double-Action Eye Makeup Remover je jedan od najcjenjenijih proizvoda za uklanjanje šminke s očiju, posebno vodootporne šminke. Ovaj proizvod ima dvofaznu formulu, što znači da se sastoji od dvije različite faze - uljne i vodene. To omogućava efikasno uklanjanje čak i tvrdokorne vodootporne maskare i sjenila. Trebate samo protresti bočicu kako biste pomiješali ove dvije faze prije upotrebe. Iako je snažan u uklanjanju šminke, Bi-Facil je nježan prema osjetljivim očima i koži oko očiju. Ne izaziva iritaciju ili peckanje.

Kendall Jenner zadivila u chic traper haljini i zanimljivim čizmama s potpisom Bottege Venete
Rižina voda hit je na TikToku, a hvale je kao jednostavan način dobivanja sjajne i glatke kože
Najveći zimski beauty trendovi koji će nas pratiti tijekom hladnijih mjeseci

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".