Najavila novi trend? Jelena Rozga predstavlja novu pjesmu, ali i pokazala novi look

Pjevačica je pokazala frizure s ultra-dugačkom kosom koja nam se, ako je suditi prema trendsetericama, ponovno vraća u modu
Vidi originalni članak

U ponedjeljak, 27. siječnja na YouTube kanalu Jelene Rozge bit će premijerno predstavljena njezina pjesma "Sveto pismo" za koju kaže da pomiče granice i postavlja pitanje - je li ljubav zaista dovoljna.

Pjevačica je rekla da vjeruje u ljubav i da želi vjerovati cijelim svojim bićem da je ljubav dovoljna, iako ju je demantirala puno puta u životu. Dok čekamo novu pjesmu, pozornost nam je ukrao novi look Jelene Rozge. Naime, na fotografijama je pozirala u odjevnim kombinacijama brenda Twins, a naglasak je stavljen na njezinu kosu za koju je zadužen Salon Franić.

Jelena je pokazala ultra-dugačku kosu koja dolazi u raspuštenoj verziji, kao i u verziji s visokim repom i šiškama koje uokviruju lice, a postavlja se pitanje je li time najavila novi trend. Naime, nakon trenda ultra-kratke kose te različitih verzija bobova i lobova, čini se kako je red došao na dugačku kosu, a Rozga je jedna od predvodnica tog trenda!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".