Nahranite svoju kažu: SUPERFOOD EKIPA je postala još ukusnija

Vidi originalni članak

Kombinacijom čiste snage koncentrata iz super-hrane, znanosti i stručnosti koji se kriju iza svake ELEMIS formule, Superfood linija za njegu kože donosi moćan udarac.

Inspirirani najboljim sastojcima koje nam priroda ima za ponuditi, nutritivno bogate super-žitarice, super-povrće i super-voće su pametno kombinirani s aktivnim prebiotikom. Bogati antioksidansima, omega masnim kiselinama, vitaminima i mineralima, super-hrana će Vašu kožu nahraniti, njegovati i učiniti je čistom i punom života dok prebiotici štite i održavaju osjetljivu mikrofloru kože.

ELEMIS Superfood linija donosi pomno balansiran plan za njegu kože kako bi probudio zdrav, sjajan i svjež izgled. Kombinacijom čiste snage koncentrata iz super-hrane, znanosti i stručnosti koji se kriju iza svake ELEMIS formule, Superfood linija za njegu kože donosi moćan udarac. Inspirirani najboljim sastojcima koje nam priroda ima za ponuditi, nutritivno bogate super-žitarice, super-povrće i super-voće su pametno kombinirani s aktivnim prebiotikom.

Bogati antioksidansima, omega masnim kiselinama, vitaminima i mineralima, super-hrana će Vašu kožu nahraniti, njegovati i učiniti je čistom i punom života dok prebiotici štite i održavaju osjetljivu mikrofloru kože. ELEMIS Superfood linija donosi pomno balansiran plan za njegu kože kako bi probudio zdrav, sjajan i svjež izgled. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".