Na TikToku je popularna Micro French manikura, a možete je i lako napraviti sami

Možete prilagoditi trend prema svojim željama s beskonačnim varijacijama i kombinacijama boja, tako da vam nikada neće ponestati novih lookova koje možete isprobati s ovim stilom.
Vidi originalni članak

‘Mikro French’ manikura je tu da vas natjera da preispitate sve što znate o francuskoj manikuri. Ako vas riječi "francuska manikura" asociraju na savršeno uređene, podrezane nokte, ne biste pogriješili. Originalan stil je postao sinonim za sofisticiranost od svog početka 1930-ih, ali tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, micro French – nova iteracija slavnog trenda postala je popularna.

Izraz je već neko vrijeme sve popularniji, s gotovo 300 milijuna pregleda na TikToku i nebrojenim novim bojama i teksturama koje se pojavljuju iz dana u dan,a da ne spominjemo cijeli niz slavnih osoba koje populariziraju trend, od Hailey Bieber do Jennifer Lopez.

@dayannaissey How to create micro frenchies with no tools! #summernails #frenchtip #frenchtipnails #lightslacquer #tutorial #nailhack #nailsathome #fyp #nailtutorial ♬ Borderline - Tame Impala

Dakle, što je to 'micro French' manikura?
“Micro French je moderan i nježan pogled na klasičnu francusku manikuru,” objašnjava kozmetičarka Juanita Huber-Millet. "Umjesto debelog bijelog vrha, ova manikura obično ima tanku, nježnu liniju naslikanu duž ruba nokta, dajući mu suptilniji, jedinstveniji izgled.” Iako se oslanja na sofisticiranost i jednostavnost standardne francuske manikure, estetika izgleda i djeluje kreativnije i zabavnije budući da je obično podignuta intenzivnim bojama ili alternativnom teksturom.

„Mikro French je sjajna alternativa vašem klasičnom iz nekoliko razloga,” kaže Charlotte Knight, tehničarka za nokte. “Glavna razlika je veličina i širina vrha”, kaže ona. “Ako imate kratke nokte ili ih pokušavate izrasti, mikrovrh odlično produljuje vaše nokte i omogućuje vam da imate naglasak bez promjene izgleda nokta na način na koji bi to učinio deblji vrh.”

@megglui short nails for fall calling it rn! #shortnails #gelpolish #microfrench #microfrenchmani #frenchmani #nailtutorial #nailart #naildesigns #nailarttutorial ♬ pink plus white - ✿

No, kako piše Glamour, nije prikladna samo za kratke nokte. Duži nokti mogu eksperimentirati s različitim teksturama i efektima. Možete prilagoditi trend prema svojim željama s beskonačnim varijacijama i kombinacijama boja, tako da vam nikada neće ponestati novih lookova koje možete isprobati s ovim stilom. Krajnji rezultat je bezvremenski, što znači da ih možete nositi svaki dan, u posebnim prilikama ili čak u uredu.

Ovog Uskrsa isprobajte keksiće od bijele čokolade; imamo odličan recept domaće lifestyle blogerice
Đurđu Tedeschi rijetko vidimo u Zagrebu, a sada špicom prošetala u odličnoj crnoj kombinaciji
Mlada direktorica 'isfurala' klasiku s pomakom: 'Hlače sa zakovicama sam odabrala da budem malo punky'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".