Must have savjeti stilista: Kako uskladiti outfit sa šminkom, nakitom, cipelama i torbicom...

Za noćne izlaske ne pretjerujte sa šljokičastim kombinacijama, prenaglašenom šminkom i presvečanom frizurom. Donosimo vam pet outfita u kojima ćete izgledati poput prave fashion blogerice, kojoj svi zavide na glamuroznom stilu
Vidi originalni članak

Sezonska sniženja su tek počela, a ona su često idealna prilika za kupovinu garderobe idealne za večernje izlaske s društvom. Iako u takvim svečanijim prilikama želimo izgledati glamurozno, nemojte upasti u zamku kiča. Da biste izgledale kao da ste sišle s modnih pista predlažemo vam nekoliko upečatljivih modnih komada, idealnih za izlaske, koji će laskati vašoj figuri. Uz svaki outfit predlažemo odgovarajući accessorize i zavodljivo donje rublje, koje može postati vaš skriveni adut. Ne pretjerujte sa šljokičastim outfitom, naglašenom šminkom i presvečanom frizurom. Ako imate dugu kosu, dovoljno ju je malo skupiti u svečaniju verziju konjskog repa ili punđe. Ako vam je kosa do ramena, možete je skupiti u malo drugačiju riblju kost, a kratku kosu ukrasite svečanim trakama ili kapama koje nalikuju na turban.

Slijedite pravila stilista i ovisno o tome idete li u fancy noćni klub, gdje je svaki komad odjeće modni statement sezone ili pak na glamuroznu večeru u restoran, evo naših prijedloga upečatljivih modnih outfita.

1. Plisirana srebrna suknja u kombinaciji sa sportskom majicom bit će pun pogodak u novogodišnjoj noći. Na ovakvom stajlingu zavidjet će vam i modne blogerice. Ovaj zanimljiv stajling upotpunit će jakna od umjetnog krzna prljavo roze boje uz koju ćete odlično uskladiti ovu zanimljivu torbicu s krznenim detaljem , a ispod ove fashion kombinacije predlažemo vam donje rublje u kojem ćete biti zavodljivi, ali istovremeno i glamurozni.

2. Ako su vaš stil šljokice i furate se na izgled holivudske dive za vas smo odabrali novogodišnji stajling u kojem nećete proći nezapaženo. Šljokičasta majica s tri predivne nijanse odlično će se slagati sa sjajnim hlačama visokog struka. Uz taj outfit odlično će pristajati turban kapa, a ako kanite dočekati zoru izvucite iz cool prozirne torbice ove sunčane naočale koje su su apsolutni hit sezone. Ako se brinete da će vam majica biti prekratka, odjenite body koji će vam čuvati bubrege i dati dozu seksepila. 

3. Kimono svih mogućih uzoraka i dužina bio je ovog ljeta apsolutni „must have“, nosio se uz sve pa tako nećete pogriješiti i ako za najluđu noć u godini odaberete sjajni kimono, uz koji će odlično pristajati široke hlače. Ako poželite skinuti gornji dio, predlažemo vam da ispod odjenete body koji će istaknuti vaš dekolte. Cijelu ovu kombinaciju možete upotpuniti zanimljivim naušnicama zlatnog sjaja.

4. Za sve djevojke i žene koje se ne skidaju iz omiljenih traperica, predlažemo vam da za nezaboravan tulum odaberete srebrnu varijantu koju možete uskladiti s crnom dolčevitom s efektnim rukavima i prednjim dijelom, kojim dominiraju decentno prozirni volani. Ispod ovakve dolčevite, svakako odjenite atraktivno donje rublje, i to grudnjak sa šljokičastim zvjezdicama koji dolazi u kompletu s gaćicama. Da ostavite dojam prave fashionistice odaberite ovu efektnu torbicu. Iako će temperature biti preniske za sandale, uvijek možete do kluba i restorana doći u praktičnim čizmama, no ako uzmete rezervni par cipela, predlažemo ove zanimljive sandale o kojima će se još dugo pričati među vašim prijateljicama.

5. Ako ste ljubiteljica elegantnih plisiranih haljina, u Reservedu možete pronaći efektnu crnu s ljubičastim i zelenim detaljima. Ova će vam haljina istaknuti struk i dekolte, a prikriti slabije točke kao što su malo širi bokovi ili neutrenirani trbuščić. Uz ovu plisiranu haljinu odlično će pristajati traka s kojom nećete morati paziti na svaku vlas na glavi jer će frizura pasti u drugi plan. Elegantna torbica kao i donje rublje, koje će strateški sakriti vaše sitne nedostatke bit će dovoljni da budete fashion hit večeri.

Ako želite biti modna kraljica novogodišnje noć, nije dovoljno odabrati samo idealan outfit. Pogledajte blagdanski „must have“ sezone na: https://www.reserved.com/re/en/

S obzirom na to da je u tijeku sezonsko sniženje, neke od predloženih artikala možete pronaći po sniženim cijenama, što je definitivno sjajna izlika za dobar shopping. 

 

Sadržaj omogućio Reserved.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".