Beauty must have ovog proljeća

Na tržištu je pregršt novih beauty poslastica kako iz područja preparativne kozmetike tako i iz dekorativne, a ovog proljeća ne propustite isprobati ove beauty favorite...
Vidi originalni članak

MAKE UP FOR EVER!

Jedan od najpoznatijih svjetskih beauty brendova, Make Up For Ever, dostupan je i u Hrvatskoj! Prvi dućan otvoren je u Splitu, sljedeći će biti u Rijeci, pa u Zagrebu, no do tada možete bezbrižno kupovati njihove hitove poput pudera “HD Foundation” i korektora  “Ultra HD Concealer” na web shopu www.makeupforever.hr.

WOW EFEKT

Obožavatelj ste legendarne plave Nivee, no ne možete podnijeti osjećaj masnoće? Za vas je idealna Niveina nova “Care” krema s wow efektom; hrani jednako kao i “original”, ali se brzo upija i ne ostavlja osjećaj masne kože. Možete je već sada nabaviti po cijeni od 27,90 kn za 100 ml.

ČAROLIJE IZ LABORATORIJA

Iz Nuxeova čarobnog laboratorija stiže nam roll-on maska za lice iz nove iznimne antiage linije Nuxuriance Ultra (Re-plumping Roll On Mask, 50 ml, 296 kn, Nuxe (u ljekarni)) koja vidno popunjava bore i pomaže stvaranju nove kože, dok legendarni “8 Hour Cream” Elizabeth Arden (100 ml, 245,90 kn, Martimex) sada dolazi i kao vrlo hranjivo i višenamjensko ulje. Ove novitete teško je ne isprobati...

ZA BRINETE...

L’Oreal i Jennifer Lopez za proljeće nude idealnu nijansu ruža za brinete. Riječ je o mat ružu nijanse tople šljive..

Color Riche Collection Exclusive by J. Lo, 93,30 kn, L’Oreal Paris (Müller)

I ZA PLAVUŠE!

Blake Lively posvetila se plavušama poput sebe i kreirala prekrasnu vibrantnu, ali mat ružičastu nijansu

Color Riche Collection Exclusive by Blake, 93,90 kn, L’Oreal Paris (Müller)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".