Muški parfemi koje ne smijete zaobići

Ove jeseni i zime zamirišite novim parfema koje od sada možete pronaći na policama. Nove mirise donosi vam Abercrombie i Fitch, Amouage i L’Eenvol de Cartier.
Vidi originalni članak

Miris muškarca jedan je od prvih stvari koje žena pamti, a od ove se sezone možete opskrbiti bočicama potpuno novih parfema koji donose sve što vam treba.

Abercrombie & Fitch - First Instinct

Nadahnut prvim trenutkom privlačnosti, kada se svijetovi dvoje mladih ljudi sudaraju i iskra se pali, ‘First Instinct’ je interpretacija tog uzbudljivog prvog pogleda i početnog osjećaja povezanosti. Upravo taj trenutak ne može se opisati riječima, niti se može predvidjeti. Muškarac koji nosi ‘First Instinct’ prirodno je seksi, samouvjeren i ne boji se izraziti svoje najdublje osjećaje. Preuzima rizik i sa sigurnošću misli kako će Vas zarobiti svojom energijom i neodoljivim šarmom. ‘First Instinct’ dovesti će muškarca i njegovu partnericu natrag na početak, gdje se kemija prvi put stvorila, a njihova privlačnost uhvaćena.

Sa donjom notom ambre i mošusa, sečuanski papar u srednjim notama, te gin & tonic i dinja na kraju osjetilnog iskustva u gornjim notama stvara ‘First Instinct’ modernim muškim mirisom.

Amouage - Bracken

Ovo je miris koji želi dočarati suptilnog i zagonetnog muškarca. Kreiran pod vodstvom kreativnog direktora Christophera Chonga, ova elegantna „fougère“ je inspirirana jednom od najstarijih i najotpornijih paprati u povijesti i po njoj dobiva ime Bracken.Otkrivajući aromatsku svježinu, miris počinje sa živim top notama lavandina, muškatnog oraščića i klinčića. Uz spektar svjetlosti koja miluje šumu, obadva i limun, i bergamot otvaraju ovaj miris dajući zaštitni osjećaj sjaja preko vlažne zemlje. Geranijum, cimet, cedrovina i sandalovina dolaze zajedno kako bi zaveli  zemljani karakter mošus i pačuli u bazi, auru koja daje retro štih ovom karakterističnom mirisu.

L’Eenvol de Cartier 

Fly high, let your spirit soar... srž je parfema za novog mirisa za muškarce L’Eenvol de Cartier. Miris isprepliće miris drveta i mirisa nektara, a inspiriran je mitskom abrozijom bogova na Olimpusu, koji su vjerovali da su besmrtni. Vibrantan, aktivan i oslobađajuć bile su riječi koje su ležale u viziji Cartierove kreatorice parfema Mathilde Laurent. Rezultat je miris koji je izuzetno muževan, a inspirira muškaraca na uspjeh.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".