Muškarci imaju 15 posto masniju kožu lica od žena i vidljivije pore, pa im treba i adekvatna njega

Balzam s hidratantnim i ljekovitim učinkom uklopit će se u svaku mušku beauty rutinu
Vidi originalni članak

Muškarci možda jesu fizički snažniji spol, no to ne znači da je i njihova koža jednako snažna i otporna. Dapače, muška je koža oko 15 posto masnija od ženske te sukladno tome sklonija upalama i crvenilu dok su pore veće i vidljivije. Često brijanje uklonit će zaštitni sloj kože koji će već osjetljivo ili neadekvatno njegovano područje lica još i dodatno iziritirati. Ako tome dodamo i činjenicu da su muškarci nerijetko pod intenzivnijim stresom i opterećenjem, svakodnevica bez dobre kreme i užurbani stil života na licu će zasigurno ostaviti svoje znakove umora. Eisenberg Paris linija proizvoda za muškarce pruža rješenja za današnje urbane muškarce, prilagođena dinamičnom načinu života, vanjskim utjecajima i svakodnevnim situacijama poput umora i prekomjernog lučenja sebuma. U nastavku vam donosimo tajnu vječnog mladolikog izgleda i zdrave kože koja će se uklopiti i u najjednostavniju mušku beauty rutinu. 

Men Essential Moisturising Balm (75 ml/465,00kn) je balzam namijenjen svim tipovima kože. Pruža jedinstven osjećaj svježine te osigurava zdravu, popunjenu i hidratiziranu kožu tijekom cijelog dana. Radi se o učinkovitoj hidratantnoj i zaštitnoj formuli s dva posebna sastojka koji je čine idealnim izborom za dugotrajni učinak i ljekovito djelovanje. Hijaluronska kiselina kao sastojak na površini kože stvara zaštitnu barijeru koja smanjuje iritacije i utjecaj okoliša na kožu te tako pomaže u očuvanju najvažnijih karakteristika mlade kože, kao što su gipkost, elastičnost i tonus. D-Panthenol zaslužan je za ljekovito djelovanje te poboljšava hidrataciju i vlaženje kože, smanjuje hrapavost, potiče rast stanica i neizravno smanjuje upalu. Nanesite proizvod svakodnevno na pažljivo očišćeno lice i vrat, sam ili preko kreme nakon brijanja. 

Njega muške u samo dva koraka: Kreirana prema potrebama svakog muškarca
Dvostruka zaštita od UVA i UVB zraka dolazi iz Eisenberg Paris laboratorija
Kako pravilno tretirati masnu kožu lica tijekom ljeta? Imamo super rješenja za kožu bez neželjenog sjaja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".