'Mushroom' bob iznenađujuća je frizura koja će biti popularna u 2024.

Iako je klasični bob odličan izbor za one koji žele isprobati kratku frizuru, razne iteracije boba stjecale su veliku pažnju tijekom godine.
Vidi originalni članak

Ova godina donijela nam je puno novih, chic frizura koje smo isprobavali tijekom posljednjih mjeseci, no jedna je frizura svakako bila najpopularnija – bob. Klasični bob popularnost je stekao prije nekoliko desetljeća, ali ponovno se vratio u fokus prije nekoliko sezona. Iako je klasični bob odličan izbor za one koji žele isprobati kratku frizuru, razne iteracije boba stjecale su veliku pažnju tijekom godine.

No, baš kad smo mislili da je bob nestao iz novih trendova, pojavila se nova verzija za koju mnogi stručnjaci kažu da će biti najpopularnija frizura u 2024. Takozvani ‘gljiva bob’ frizura je koja se bezbrižno vrti oko vašeg lica i ocrtava vaše jagodice, dok također veselo poskakuje ispod ušiju.

Pojednostavljeno, trebao bi izgledati uglađeno i puno, ali istovremeno imati raščupanu kvalitetu. Inspiracije za izgled uključuju Drew Barrymore u ranim '00-ima i Umu Thurman u Pulp Fictionu.

Tijekom proteklih 12 mjeseci, svaka zamisliva bob iteracija, od slojevitih bobova do leptir boba i maksi boba, okupirala je naše feedove na društvenim mrežama, a svaka je imala jedinstvenu crtu. Gljiva bob nije ništa drugačiji i karakterizira ga poseban oblik koji izgleda poput klobuka, sa zakrivljenim linijama i krajevima koji se uredno uvlače ispod kako bi se stvorio efekt kupole.

Prema riječima frizera Dimitrisa Giannetosa, koji u svoje klijente broji Amal Clooney i Gigi Hadid, to je obično tupi bob iznad ramena i odgovara svim tipovima kose. Također može izgledati sjajno sa šiškama jer će stvoriti sjajnu siluetu oko glave, a u tom slučaju vaša su inspiracija djevojke iz 1920-ih.

Prava čarolija događa se kada kosu osušite okruglom četkom, jer to vaš bob pretvara iz uglađenog boba 90-ih u popularni gljiva bob, kaže Dimitris, koji je također nedavno skratio duge pramenove Megan Fox u crveni baršunasti bob.

Uz asimetričnu crnu haljinu, Salma Hayek naglasak je stavila na chic detalje
Odličan blejzer s uzorkom kraljica Letizia 'razbila je' crnim hlačama i klasičnim salonkama
Elegantnu i raskošnu suknju poput njezine ne bi se svi usudili nositi, no na njoj tako dobro izgleda!
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".