Može li više seksi?

Za simpatičnu mladu glumicu Margot Robbie ovo je veliko ljeto!
Vidi originalni članak

U kina samo što nije stigao veliki ljetni hit "Tarzan" a glavnu žensku ulogu u njemu ima Margot Robbie. Prelijepa glumica predmet nam je obožavanja još od pojavljivanja u filmu "Vuk s Wall Streeta". 

Za ljepoticu australskih korjena ovo je veliko ljeto, osim blockbustera Tarzan pojavit će se i u dugo dugo iščekivanom filmu "The Suicide Squad" a zabljesnula je i u najnovijoj kapanji za novo izdanje kultnog parfema bredna Calvin Klein, Euphoria. Novo izdanje već planetarno popularnog mirisa nešto je senzualnije i modernije te je okarakteriziran je kao seksi večernji miris. U dućane stiže u rujnu a mi ga jedva čekamo isprobati!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".