Moderan, s dozom seksepila i nikad ne izlazi iz mode: Isprobajte bob kojeg frizeri predlažu za novu sezonu

Ovakav bob odlikuje i svestranost jer i dalje imate 'slobodu' svezati kosu i stilizirati je u rep ili punđu
Vidi originalni članak

Nakon što se odlučite za bob frizuru, pred vama je još jedna odluka - koju duljinu odabrati? S jedne strane, tu je fantastičan francuski bob koji izgleda jako chic, no nije za one koji ne žele drastičnu promjenu jer njegova duljina seže malo ispod uha, tek do čeljusti. S druge strane, ako ne želite veliku promjenu i tek se 'navikavate' na bob, možda je onda bob duljine do ramena najbolja ideja.

Moderan je, bezvremenski i sa sobom donosi dozu seksepila, ističu frizeri za Glamour i dodaju da je on savršena sredina između dulje kose i sasvim kratkog boba. Ako šišate dugačku kosu, onda bob duljine do ramena donosi potrebnu "dramatičnost", odnosno imate osjećaj da ste napravili uistinu veliku promjenu. No, tu i dalje ostaje njegova svestranost jer i dalje imate slobodu svezati kosu, napraviti rep ili punđu, što je svakako praktična strana boba duljine do ramena. 

Vrsta reza kojeg tražite kod frizera također može promijeniti cjelokupni dojam. Tako, primjerice, "tupi", odnosno blunt krajevi ostavljaju elegantan dojam, dok mekši rez i dalje donose eleganciju, no na opušteniji način. U ovakav bob možete dodati i malo "nevidljivih" slojeva kako bi kosa dobila na teksturi i na dinamici.

Nova tehnika obrnutog pranja pomaže s masnom kosom te tankoj kosi daje volumen

 

Što se tiče stiliziranja, ovdje sve ovisi o tipu kose. Osobe s gustom kosom i kovrčama mogu isprobati razna ulja i balzame za poboljšanje teksture kose. Ako imate tanku kosu, dodatan volumen može se dodati maglicama i sprejevima za teksturu. Volite li pomalo "neuredan" finiš, u rutinu stiliziranja dodajte sprej za valove, a težite li eleganciji, poigrajte se sa sušilom i četkom za kosu pa je fenirajte u stilu devedesetih godina i upotpunite sprejem za sjaj. 

 

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".