Moćno i novo

Ne možemo odoljeti isprobavanju novih parfema, hranjivih podloga, paleta za konturiranje poput profića...
Vidi originalni članak

Nivea predstavlja Creme Care liniju proizvoda za čišćenje lica koja se ističe istovremeno iznimnim svojstvima čišćenja čak i vodootporne šminke, a pritom i hranjenja lica zahvaljujući pantenolu i euceritu. Veliki plus pritom je i neodoljiv miris Niveine plave kreme...

Mlijeko za čišćenje lica nabavite za 42,50 kn.

Konturiranje tako lako pođe po krivome, pa je M•A•C odlučio priskočiti u pomoć amaterima. Nova kolekcija "All The Right Angles" predstavlja palete u četiri nijanse kože te tri teksture i tona. Ovom kombinacijom boja i materijala, držite li se pravila, ne možete pogriješiti!

Paleta stoji 316 kn, a dostupne su u zagrebačkom M•A•C-u.

Ovo ljeto birat ćete između ljetne klasike i nečeg malo drukčijeg. S jedne strane je "Boy", novi član linije Les Exclusifs de Chanel koji se miješanjem muških i ženskih noti lavande i sandalovine divno mijenja na koži, a s druge "Bronze Goddess Eau Fraiche" od Estee Lauder koji miriše kao ljeto, s notama kokosa, vanilije i citrusa.

Fantastična Avonova Nutraeffects linija dobila je pojačanje – BB kremu, i to u dva tona te mat ili sjajnoj varijanti. Uz to što kožu hrani i ostavlja je ljepšom nakon uzastopna korištenja, ima i SPF 15! Nabavite je u AVON-u za 70 kn.

Vjerovali ili ne, za ovaj puder preporučuju samo pola pumpice za prekrivanje čitavog lica! Artistry Exact Fit, dugotrajni puder od Amwaya, dolazi u 9 nijansi, otporan je na toplinu i vlagu, ne preslikava se na odjeću, nema mirisa i ulja, alergološki je testiran te ima zaštitni faktor. Zahvaljujući posebnim formulama, stapa se sa svim podtonovima kože i nevidljivo prekriva nepravilnosti.

Stajat će vas 354,38 kn na www.amway.hr!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".