Moćne obrve

Obrve su ključne točke našeg lica. Mogu nas proljepšati ili poružniti.
Vidi originalni članak

RIJEŠITE PROBLEME S OBRVAMA
Nedostaje li vam dio obrve, a ostatak je u redu, tada su za vas sjenila za obrve. Mogu ih prilagoditi i osjenčati na najprirodniji način. Ako baš nemate obrve, tada je olovka dobar izbor za vas. Uz nju nije na odmet kombinirati i sjenila...

PROIZVODI ZA OBRVE
Sigurna sam da će se većina složiti da su obrve bitan detalj na licu. Mogu biti grube, nježne, elegantne, odbojne, smiješne, tužne itd. Uglavnom, vrlo često odrede karakter. Da bi obrve bile što prirodnije, a opet dotjerane i lijepe, i ovog puta sam izabrala top pet proizvoda koji će vam u tome pomoći. Novi hit je maskara za obrve, koja je najbolja ako imate guste prirodne obrve. Koliko je potrebno popuni ih i, još važnije, pravilno ih usmjeri kontrolirajući da ne budu neuredne.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".