Mliječna nijansa laka za nokte zaludjela je TikTok: Donosimo pet ideja za najljepše manikure ovog proljeća

Mliječna nijansa zapravo je mali, transparentan twist klasične bijele manikure, a jednako dobro izgleda kad se nosi samostalno ili u kombinaciji s efektnim motivima.
Vidi originalni članak

Proljeće je u znaku jarkih i veselih boja, no želite li nešto nježno, suptilno i decentno na noktima, možete isprobati mliječnu nijansu laka za nokte koja djeluje vrlo prirodno, a zaludjela je TikTok. Ovaj elegantni trend u manikuri imali smo priliku vidjeti i na Tjednu mode u New Yorku, a koliki je hit na društvenim mrežama, potvrđuje objava pod hashtagom #milkynails jer ima više od 4,3 milijuna pregleda, piše Byrdie.

Mliječna nijansa zapravo je mali, transparentan twist klasične bijele manikure, a jednako dobro izgleda kad se nosi samostalno ili u kombinaciji s efektnim motivima. Prikladan je i za različite oblike noktiju pa tako i dalje izgleda minimalistički i sofisticirano čak i na dugačkim noktima. 

Ovakva prozirna varijanta bijele izgleda jako chic i može poslužiti kao savršeno platno za cool dizajn na noktima jer mliječno bijela nijansa može pomoći drugim bojama da se istaknu. U nastavku donosimo pet ideja za manikure koje možete isprobati ovog proljeća.

Šareno cvijeće

Ova manikura dokaz je da mliječna nijansa ne mora biti obična i jednostavna. Kao što smo rekli, izvrsna je podloga za jarke boje jer one još više dolaze do izražaja. 

Mliječni "gradijent"

Ovakva manikura stvorena je za minimalistice koje žele mali odmak od klasike. Prijelaz izgleda jako prirodno, a koriste se nijanse bež i bijelog laka za nokte. 

Snažno i jednostavno

Možete eksperimentirati s prozirnošću mliječno bijele manikure - jedan sloj nanesite ako želite najprirodniji efekt, a nekoliko njih želite li pojačati boju i efekt, kao što je na manikuri na fotografiji. 

Asimetrični mliječni nokti 

Ako ne možete odlučiti između klasičnog bijelog laka i mliječne nijanse, nosite obje! Ako niste dovoljno vješti u ovakvoj manikuri, imate dvije opcije - posjetiti kozmetički salon i otići na profesionalnu manikuru ili isprobati naljepnice za nokte. 

S detaljem zvjezdica

Mali dodatak boje, poput naljepnica u obliku zvjezdica, omogućit će da se istaknete svojom manikurom. No, kako bi takva manikura došla do izražaja, nužna je mliječna nijansa kao podloga jer će upotpuniti dizajn. 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".