Mliječna manikura Angeline Jolie odličan je izbor ako volite klasiku i eleganciju na noktima

Pritajeni luksuzni nokti su u suštini bilo koja minimalna manikura koja može pristajati uz većinu vaših odjevnih kombinacija, učiniti da vaši nokti izgledaju prirodno i da ne budu zastarjeli u novim trendovima
Vidi originalni članak

Trend pritajenog luksuza dobio je veliku popularnost ove godine, ali Angelina Jolie jedna je od poznatih osoba koja ovaj trend voli već godinama. Joliein stil već je godinama bezvremenski, klasičan i chic i ne postoji bolja osoba na koju bi se mogli ugledati kada pokušavate ući u minimalnu ljepotu i modu. Zadnji primjer je njen nedavni svilenkasti blejzer i look s mliječnom manikurom dok je šetala Rimom.

Jolie je uočena kako napušta svoj hotel u Italiji, odjevena u odjeću koja je čisti pritajeni luksuz. Nosila je bijelu midi suknju i blijedožuti sako s rukavima koji su bili zakopčani malo ispod laktova. Izgled je uparila s crnom kožnom torbicom, tankom zlatnom narukvicom, dijamantnim naušnicama, dijamantnim prstenom i blago zatamnjenim crnim sunčanim naočalama.

Nokti su joj savršeno odgovarali njezinoj minimalističkoj vibri - nosila je kratki i prirodno zaobljeni oblik s mliječno ružičastom bojom. Dok je manikura s mliječnom bojomjoš od prošle godine omiljena kod slavnih, jednostavno postoji pod velikim trendom koji volimo zvati "pritajenim luksuznim" noktima.

Pritajeni luksuzni nokti su u suštini bilo koja minimalna manikura koja može pristajati uz većinu vaših odjevnih kombinacija, učiniti da vaši nokti izgledaju prirodno i da ne budu zastarjeli u novim trendovima. Možete ići Jolienim putem i nositi mliječno ružičastu manikuru kako biste dobili izgled, ili se možete odlučiti za nude nokte, francusku ili američku manikuru ili čak suptilne svjetlucave aktove, sve dok izbjegavate boje i uzorke koji su pretjerani. 

Što se tiče ostatka njezinog glamura, Jolie je nosila minimalnu šminku i stavila je naglasak na svoj blistavi ten. Kosu je zamotala u chic francuski twist, suptilno pokazujući svoju novu plavu ombre kosu.

Meghan Markle zablistala je u bež haljini s dolčevitom koja je pravi primjer pritajenog luksuza
Zgodna ekonomistica nosi trendi mini suknju: 'Volim sve što je ležerno, a više sam tip za klasične kombinacije'
Haljina bez leđa pristaje joj odlično: 'Ovu kombinaciju sam odabrala jer je ljetna i gledala sam da mi nije previše vruće'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".