Miss Recenzija za Divu je izdvojila omiljene preparativne i make up proizvode koje će koristiti ove jeseni

Miss Recenziju na društvenim mrežama prati više od 33 tisuće ljudi, a ona s njima dijeli beauty savjete, omiljene proizvode i recenzije
Vidi originalni članak

Miss Recenzija jedna je od omiljenih domaćih beauty entuzijastica. Na društvenim mrežama objavljuje anonimno, a opisuje se kao osobu koja obožava putovati i otkrivati nova mjesta. Liječnicu, kojoj su njega kože i make up velika strast, na Instagramu prati više od 33 tisuće ljudi. S pratiteljima dijeli važne savjete za njegu kože, beauty otkrića i svoje favorite iz svijeta preparativne i dekorativne kozmetike. 

U jednom intervjuu za Divu je ispričala da je oduvijek voljela kozmetiku, isprobavanje i eksperimentiranje, a ljubav prema njoj dijeli sa sestrom pa su od malena uzimale mamine kozmetičke proizvode i miješale različite sastojke. 

– Kad sam upoznala kemiju, pojačala se ljubav prema kozmetici, a kad sam upoznala dermatologiju, dodatno se učvrstila. Fascinira me koncept funkcioniranja kože, koliko toga oprašta, a koliko i pamti – rekla je jednom prilikom, a ovog smo je puta zamolili da izdvoji favorite za jesen s područja skincarea i make upa. Dio je iz drogerijskog svijeta, a dio spada u sferu luksuzne kozmetike, a među omiljenim proizvodima Miss Recenzije možda pronađete i novi proizvod za svoju rutinu njege i šminkanja za hladnu sezonu pred nama. 

Što nam je otkrila, pročitajte u nastavku:

Youth to the people The Mandelic Acid + Superfood Unity Exfoliant

Radi se o malo skupljem eksfolijantu. Koristim ga kratko vrijeme, ali ne mogu ne primijetiti koliko mi je očistio pore i zagladio lice u kratkom roku. Definitivno se nastavljamo družiti. Sadrži 3% mandelične kiseline (AHA), 2% salicilne (BHA) i 1% PHA. Ujednačava ton kože i poboljšava teksturu. Bogat je i sladićem koji je antioksidans i pomaže s regulacijom sebuma kao i kamilicu, aloe veru, špinat, ružu, zeleni čaj, pantenol i brojne drudge zanimljive sastojke

Skin specialist Vitamin C Afrodita - serum s Ascorbyl Tetraisopalmitate (forma vitamina C) 

Serum je lagan, nije ljepljiv i super mi je u dnevnoj rutini. Vitamin C je izvrstan antioksidans pa ga volim koristiti prije SPF-a.

Balea MED gel za pranje lica

Ovaj gel mi je jedan od dražih. Blag je, povoljan i ne isušuje mi lice. 

Simple Protect and glow maska za lice

Jedna od boljih maski koje sam probala. Sadrži kaolin glinu koja ima slabiju moć upijanja od drugih vrsta glina pa može odgovarati i reaktivnoj koži. Sadrži niacinamid i vitamin C. Za mene - odličan proizvod koji mi izvrsno čisti pore.

Rare beauty rumenilo u nijansi 'Bliss'

Tekuće rumenilo preslatke roze, nježne boje. Jako je pigmentirano pa je potrebno doista malo. Zbog toga će trajati jako dugo!

Geek & Gorgeous A-game 10 

Sadrži 0,1% retinala. Moja koža je već navikla na retinoide tako da joj ovaj proizvod dođe kao nagrada. Čini kožu elastičnijom, čvršćom i 'pegla' pliće borice.

L'oreal Paris Color Riche Nude Intense ruž za usne u nijansi 173

Prekrasna boja koja mi ide uz svaku kombinaciju. Kad stignu hladniji dani biram nude i roza nijanse, a ova je baš takva. Ruž je kremast i ne isušuje usne. Formula mi odgovarana usnama jer se ne gruda i ne skuplja.

La Roche Posay Anthelios Age correct SPF 50

Jako volim ovaj proizvod.  Ne masti mi lice i brzo se upija. Sve što od SPF-a tražim.

Kiko Milano Skin Trainer CC blur

Tek smo se počeli družiti, a već ga obožavam. Ovaj proizvod zagladi kožu i lagano ujednači ton. Nakon njega mi je dovoljno vrlo malo pudera u kamenu kako bi koža izgledala njegovano. Ako volite primere ovaj bi vam se mogao svidjeti jer doista lijepo zagladi lice te blago ujednači ton!

 

'Nosim svašta, paralelno koketiram s muškim, ali i ženskim stilovima. Ne bojim se kombinirati uzorke i boje'

Iz zagrebačkog salona najavljuju novi trend u kosi: Daje joj se živost i prividan volumen, kosi se vraća sjaj i bogatstvo boje

U dućane su stigli prvi komadi pletiva: Izdvojili smo najljepše džempere koji će nas grijati u hladnoj sezoni

Čizme kakve nosi studentica turizma obilježit će i ovu jesen: Izvrsno izgledaju u kombinaciji s minicom i običnom majicom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".