Misija crveni ruž

Crveni ruž je jedno od jačih ženskih oružja, no i on nam zna raditi probleme!
Vidi originalni članak

Crveni ruž je dio make up-a koji podigne šminku i cjelokupni look na drugi nivo, zaokruži cijeli styling i da nam samopouzdanje koje trebamo. Ali crveni ruž, kao i svaki tamniji, ima svoje negativne strane: zna završiti na zubima, treba ga popravljati cijelu noć, ostavlja tragove po odjeći, čaši, a i ljubljenje s dragim zna bit komplicirano kad pokušavamo skinuti ostatke s njegovog lica. 

Bliže se Badnjak, Božić, novogodišnja noć gdje se želite opustiti i zabaviti i zasigurno ne gubiti vrijeme na popravljanje ruža, a još manje brinuti je li se razmazao, nije, gdje je... Ne brinite, Diva spašava! Sve što trebate, uz vama omiljenu nijansu crvenoga ruža je puder u prahu ili u kamenu. Nakon nanošenja ruža, nježno prstima utapkajte puder koji će matirati ruž i fiksirati ga. Ako postupak nanošenja ruža pa pudera ponovite dva ili tri puta, boja će biti sigurno postojana cijelu noć. 

Ako niste fan mat boja ruža, neka vaš zadnji korak bude nanošenje boje i nakon toga ostatke utapkajte blazinicom. Mission „red lips all night“ completed! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".