Mirisni hitovi za nadolazeću sezonu

Kako ćemo mirisati ovog proljeća?
Vidi originalni članak

Bliže nam se proljetni dani, a, ako ste skloni mijenjanju parfema, vjerujemo da ste u potrazi  za novim mirisima. Za vječne klasičarke tu su oni poput Guerlainovog i Ferragamovog, a, ukoliko želite probati nešto novo, definitivno se odlučite za niche parfeme! 

Mon Guerlain

Novi miris posvećen je modernoj ženstvenosti ujedinjujući kontraste izražene snagom čvrstih linija i senzualnosti oblina, izaziva osjećaje snažne, slobodne i senzualne ženstvenosti.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 

Miris predstavlja poetsku alkemiju intenzivnih, gustih i svijetlih tonova u kojem se nalazi 24% esencijalnih ulja.  Mirisna piramida odiše drvenastim, cvjetnim i amberastim tonovima. 

Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore

Srce mirisa je spoj cvijeća, Trešnjin cvijet i transparentne latice Jasmina šarmantno osvjetljavaju miris. Duboka lakoća uokviruje osjetila ostavljajući nježan trag mekanog bijelog Mošusa i kremaste Sandalovine. 

Jeroboam

"Veliki parfemi ne trebaju velike bočice" slogan je ove parfemske kuće, a ovi parfemski ekstrakti namijenjeni su urbanim nomadima. Oni su jedinstveni i intenzivni, u idealnoj koncentraciji ekstrakta parfema (25%) za osobe provokativne prirode, koketne, čvrstog karaktera.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".