Mirisne noći za pamćenje

Za ljetne noći za pamćenje ispunjene luksuznim mirisnim notama...
Vidi originalni članak

Maison Francis Kurkdjian luksuzan je parfem rezerviran za večernje sate. Namijenjen je ženi u toaleti koja pod rukom drži muškarca u smokingu, a miriše na iris, egipatski jasmin i ruže s dodatkom pačulija. Elegantan je i sofisticiran te ostavlja nezaboravan dojam, možda budi i lijepa sjećanja.

Simply Divine, parfem Diane Vreeland, kako kaže sama dizajnerica, rezerviran je za sve one dame koje se žele osjećati božanstveno. Baza je kašmir, a dominira cvjetna nota jasmina.

Kolekcija Promesse donosi eterično ulje, zlatni serum,  zlatni melem i sapun od smilja s otoka Hvara. Proizvodi sadrže svjetlucave mikročestice koje kožu čine blistavom. Sve u kolekciji je 100 posto prirodno.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".