Mirisi s kojima nema greške: Za ove parfeme kažu da su savršen dar ispod božićne jelke

Ako znate da je parfem idealan dar za vama dragu osobu, donosimo popis nekoliko mirisnih bočica za koje kažu kako s njima jednostavno nema greške.
Vidi originalni članak

Od Božića nas dijeli nešto više od dva tjedna pa intenzivno razmišljamo o darovima koje bismo dragim osobama mogli staviti pod jelku, ali možda i razveseliti same sebe za kraj godine. Parfem se uvijek nametne kao jedna od popularnih ideja, no darovati miris može biti pomalo riskantno, ako niste u potpunosti sigurni što osoba preferira. Također, jedni parfem smatraju preintimnim odabirom, dok drugi ipak više preferiraju sami pronaći svog mirisnog favorita

Lana Biželj: "Trebalo mi je deset godina da prihvatim svoje keloide. Danas sam bolje no ikad"

 

Međutim, ako znate da je parfem idealan dar za vama dragu osobu, donosimo popis nekoliko mirisnih bočica za koje kažu kako s njima jednostavno nema greške. Hello! piše da, ako niste sigurni oko mirisnih preferencija, možete isprobati cvjetne note, a odlična su ideja i note vanilije jer je to miris u kojem najveći broj ljudi uživa. 

Dior J'adore Eau de Parfum

Riječ je o jedinstvenom cvjetnom mirisnom buketu koji objedinjuje najljepše cvijeće diljem svijeta. Tako se u mirisu miješaju voćne i egzotične note, zatim esencija damask ruže, jasmin i tuberoza iz Indije

Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum

Ovaj smo miris pronašli na Douglasovo web shopu, gdje je opisan kao ženstven i duboko senzualan miris, namijenjen klasičnoj i modernoj Gucci ženi, a inspiriran je kultnim Guccijevim Flora uzorkom.

Chanel N°5

Puderasti cvjetni buket nije potrebno posebno predstavljati jer je jdean od kultnih mirisa u parfemskom svijetu. Sastavljen je od ruže i jasmina kojima su dodane citrusne note. 

Valentino Voce Viva Eau de Parfum

Za Valentinov miris kažu da je oda ženstvenosti u kojoj se miješaju talijanski bergamot i sočna mandarina, zatim cvijet naranče i zlatna gardenija te kristalna mahovina u kombinaciji s ekstraktom vanilije. 

Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum

Jedinstven miris opisan je kao istovremeno oštar i romantičan, a u njemu se miješaju note bugarske ruže, indijskom pačulija s tolu balzamom. Gornje note čine kineski papar i kurkuma, srednje majska, bugarska i turska ruža, a bazne note su pačuli i mahune tonke. 

Yves Saint LaurentBlack Opium Eau de Parfum

Ako ste u potrazi za orijentalnim mirisima koji će posebno doći do izaržaja u zimskim mjesecima, isprobajte ovaj YSL-ov klasik koji je kao stvoren za svečane i formalne prigode. U njemu se note kruške miješaju s cvijetom narančina drveta te su začinjene ružičastim paprom, zatim je prisutna kava uz nijanse jasmina, dok bazom dominira topla vanilija. 

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum

Radi se o jednom od miris u kojem se isprepliću mošusne i orijentalne note. U srcu se nalaze note šljive, helotropa i brušene kože, što mu daje senzualan prizvuk.

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt

Za ljubitelje osvježavajućih mirisa kao stvoren je parfem koji otvara nota ambrette, a u srcu se nalazi morska sol, dok bazu čini kadulja. Riječ je o mirisu u kojem se miješaju drvenaste, cvjetne, orašaste, aromatične i note svježine. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".