Minimalistička, ali efektna manikura koja će biti hit na noktima u mjesecima pred nama

Prozirnoj podlozi za nokte dodaje se sloj sjaja, zajedno s nježnom ružičastom nijansom, i tako se stvara finiš koji podsjeća na sjajilo za usne
Vidi originalni članak

Prošla je godina bila u znaku glazed donut manikure koju je popularizirala Hailey Bieber, a u mjesecima pred nama istaknut će se tzv. lipgloss manikura koja se ističe luksuznim i glamuroznim dojmom koji ostavlja, ali prije svega, svojom jednostavnošću. Od glazed donut manikure razlikuje se po tome što nema kromiranog svjetlucavog gornjeg sloja, zbog čega djeluje minimalistički. 

Ovaj trend oponaša sjajni, pomalo ljepljivi finiš sjajila nanesenog na usne. Prozirnoj podlozi za nokte dodaje se sloj sjaja, zajedno s nježnom ružičastom nijansom, i tako se stvara finiš koji podsjeća na sjajilo za usne. Ruke s takvom manikurom izgledaju njegovano, a lipgloss manikura jako je decentna pa je idealna za svaki dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Melanie (@overglowedit)

Kako napraviti lipgloss manikuru?

S obzirom na to da će prirodni izgled noktiju doći u prvi plan, trebali bi biti u dobrom stanju, piše Glamour. Trebaju biti ispolirani, super čisti i besprijekorno oblikovani. Možete i napraviti 'lažan' lipgloss efekt, i to tako da stavite nekoliko dodatnih slojeva nadlaka kako biste dobili željenu poluprozirnu ružičastu boju, što je posebno praktično ako su vam nokti u lošijem stanju.

Stručnjaci preporučuju nijanse kao što su OPI Bubble Bath i Essie Medemoiselle, a želite li se poigrati, dodajte prozirni lak sa šljokicama ili sjajem. Zadnji korak odnosi se na ultra sjajni gel nadlak, među kojima stručnjaci preporučuju lakove kao što su CND Vinylux Weekly Top Coat ili Essie Gel Couture Clear Nail Polish. 

Novi trend s društvenih mreža kao najbrži, najjeftiniji i najpraktičniji način da stanete na kraj nepotrebnim kupnjama

Najljepše od pletiva na jednom mjestu: Vuneni komadi koji ostavljaju atraktivan dojam

Nikad ne izlazi iz mode: Ako kupujete novi kaput, razmislite o onom kakvog nosi kraljica Letizia

'Volim retro stil i rijetko kad kupujem u Hrvatskoj. Ne pratim modne trendove, već kreiram svoje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".