Minijaturne tetovaže ne izlaze iz mode, a u ove ćete se odmah zaljubiti!

Ako čak i niste fan, ove će vam se sigurno svidjeti!
Vidi originalni članak

Tetovaže su uvijek bile jedna od onih stvari koje volite ili ne volite, no pojava minijaturnih dovela je do kompromisa - i oni koji nisu ljubitelji tetovaža složit će se da ovi mini ukrasi na tijelu izgledaju preslatko. 

Za sve koji imaju veliku želju za tetoviranjem, ali se iz nekih razloga još nisu odvažili na taj potez, mini tetovaže idealan su izbor. Vrlo su minimalističke, no to je upravo ono što ih čini tako posebnima - možete ih vrlo lako sakriti od znatiželjnih pogleda, a isto tako, otkrivene će ostaviti dojam neodoljivog i jedinstvenog detalja.

Kada se odlučite na jednu tetovažu, uvriježeno je mišljenje da će to odvesti i drugoj, i trećoj... no čak i ako vas ta jedna mini tetovaža uvuče u cijeli niz, lijepo raspoređeni i pomno odabrani motivi neće izgledati pretjerano. 

Danas tetovirati možete zaista sve i najrazličitijim tehnikama, a u nastavku donosimo preslatke ideje za sve one koji se još uvijek dvoume. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".