Mikro bob nova je verzija popularne frizure koja je preuzela društvene mreže

Ključni element mikro boba su lagani slojevi koji dodaju volumen i teksturu frizuri.
Vidi originalni članak

Kada je riječ o frizurama, moda se neprestano mijenja, a trenutno je mikro bob postao apsolutni hit na društvenim mrežama. Ova moderna i osvježavajuća verzija klasičnog boba privlači pažnju ljubitelja mode i ljubitelja frizura diljem svijeta. 

Dok mikrotrendovi dolaze i odlaze, mikro bob je zauvijek. Obilježen svojom duljinom, rez se zaustavlja točno na potiljku, neposredno prije nego što pređe na područje pixie ili bixie. Slavna frizerka Jessica Gillin definira ga kao "svaku frizuru koja vam je uz liniju kose i duga je do brade.”

Nastao je početkom 20. stoljeća i protivio se tradicionalnim normama duge kose. Nedavno je viđen na mnoštvu trendseterica kao što su Carey Mulligan, Ayo Edebiri, Greta Lee, America Ferrera, Michelle Williams i Julianne Hough. Miks francuskog i talijanskog boba, mikro bob frizura je koju viđamo generacijama i koja laska gotovo svima. 

Jedna od najboljih stvari kod mikro boba je ta da se radi o duljini, a ne o specifičnom stajlingu. S njom možete raditi bilo što i izgledat će sjajno. Ovisno o vašem raspoloženju, možete je isprobati ravnu ili razbarušenu, neurednu ili zalizanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli G L E N O R O P E Z A (@glencocoforhair)

Svaki oblik lica može izvući mikro bob. Međutim, frizuru je potrebno prilagoditi različitim teksturama. Za super gustu i grubu kosu, vaša kosa se ne može ošišati jako tupo ili će izgledati trokutasto. Kosa mora biti pravilno teksturirana ili lagano slojevita na vrhovima. 

Na suprotnom kraju spektra tekstura, oštriji rez učinit će finu i tanku kosu punijom. Dodavanje šiške učinit će da izgleda više francusko, dok rezanje malog okvira lica može dati više dojma 90-ih.

Najbolji proizvodi s retinolom koji su učinkoviti u rješavanju problema akni
Izabran je novi kreativni direktor Valentina, a evo kakvu viziju ima za luksuzni brend
Zvijezda stajlinga genijalna je narančasta jakna, a sjajno je nadopunjena vječnim klasicima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".