Michael Kors parfem Sexy Amber može biti vaš!

Sudjelujte u nagradnom natječaju do 26. listopada.
Vidi originalni članak

Ponekad u sportskom izdanju, ali uvijek sexy i glam. Tako Michael Kors opisuje svoju viziju žene. „Jet-set“ stav, jedinstvena osobnost, zarazan pristup životu, svijetu mode i kozmetike glavne su osobine poznatog američkog dizajnera Michaela Korsa. Stoga ne čudi što uspijeva u svemu što dotakne. Kors je poznat po neponovljivom osjećaju kako ženu učiniti zavodljivom te u isto vrijeme opuštenom. „Go to“ lifestyle brend za žene diljem svijeta koje njeguju sportski, ali istovremeno glamurozan i sexy izgled.

Michael Kors brend čine: Michael Kors collection, Michael by Michael Kors, Men, Eyewear, Jewelry i Watches

Tvrtka Orbico Beauty ovog ljeta na hrvatsko tržište dovodi Michael Kors mirise koji su dio Estee Lauder grupacije. Mirisna kolekcija biti će dostupna do kraja 7.mjeseca u odabranim Muller, Douglas i Anabella parfumerijama. Michael Kors za svoje mirise smatra da su njegova najintimnija „kreacija“.

Kolekciju Michael Kors mirisa na hrvatskom tržištu čine 5 mirisnih linija za žene: Sexy Amber, Glam Jasmine, 24k Briliant Gold, Rose Radiant Gold i Signature Women te dvije mirisne linije za muškarce: For Men i Extreme Blue for Men

Today, I believe men think differently about style. They appreciate luxury and simplicity, and want to be comfortable. They strive to be powerful and sexy, which is the philosophy I used to create my first fragrance for men.

Sexy Amber dio je MK kolekcije koja se sastoji od dva mirisa: Sexy Amber i Glam Jasmine. Tip mirisa: orijentalan, raskošan i duboko zavodljiv miris. Inspiriran odvažnim bojama koje se mogu pronaći u njegovoj ready to wear kolekciji.

Najkreativniji odgovor nagrađujemo s parfemom Sexy Amber. Kako biste osvojili parfem budite kreativni i odgovorite na nagradno pitanje: Kakve parfeme najviše volite i zašto? Natječaj traje do 26. listopada kada objavljujemo dobitnike! 

Sretno!

Dobitnica parfema je: Antonija Rajič!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".