Micelarna s više od 22 tisuće odličnih recenzija: 'Jedini proizvod koji mi nije pogoršao stanje kože!'

Biodermina "čarobna" micelarna, kako je mnogi opisuju, nastala je još 1991. godine, a iz brenda tvrde kako se danas svake tri sekunde proda jedna bočica.
Vidi originalni članak

Bez obzira na to je li micelarna voda sastavni dio beauty rutine, postoji jedna koju treba isprobati, a vole je i oni koji nisu obožavatelji korištenja micelarne vode. Riječ je o Bioderminoj Sensibio H2O koja je toliko popularna da kažu da se u svijetu svake tri sekunde proda jedna bočica.

Micelarna Bioderma Sensibio H2O hit je i na Amazonu, gdje je jedan od beauty bestsellera, a ima više od 22 tisuće pozitivnih recenzija zadovoljnih korisnika i korisnica.

- Moje lice konačno postaje čisto nakon višegodišnje borbe s aknama. Micelarna je izrazito nježna i odlično uklanja šminku s lica, kad se odlučim staviti je - napisala je jedna korisnica na Amazonu, a druga je dodala:

- Jako sam zahtjevna kad su u pitanju proizvodi za uklanjanje šminke, i to iz nekoliko razloga. U potrazi sam za čistačem koji je nježan na osjetljivom području oko očiju, a istovremeno želim da je učinkovit. Također, ne želim da proizvod kojeg koristim sadrži ulje. Isprobala sam druge brendove i prije nego sam kupila Biodermu, pročitala sam sve recenzije. Danas je njihova micelarna sve ono što sam tražila. Ne trebam je nanositi nekoliko puta prije nego skinem šminku, nježna je i na osjetljivom području te u formuli ne sadrži ulje. Nemam nijednu negativnu stvar koju bi o njoj mogla reći. Mislim da je cijena "poštena" s obzirom na učinkovitost proizvoda, kao i na količinu koja se dobije. 

Kakve stajliš prijateljice! Iva Majoli i Sarah Soker odlična su inspiracija za proljetne stajlinge
Frizura koju možete isprobati ako volite opušten izgled s minimalno stiliziranja kose
Svaki put oduševi modnim izborom: Krade pozornost u hlačama koje se ne bi svatko odvažio kombinirati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".