Mesotrax i Golden Tee Golf – luksuz koji si želite priuštiti

FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo
Golden Tee Golf je nova linija parfema Zagrepčanke Matee Nesek koja odgovara životnom stilu golfera.
Vidi originalni članak

Kako povezati ljepotu i sport dosjetila se Zagrepčanka Matea Nesek koja je predstavila svoju najnoviju liniju parfema Golf. Matea je dizajnerica parfema koja već nekoliko godina živi i radi u Dubaiju. U novoj liniji Golden Tee Golf korišteni su najkvalitetniji sastojci, a ona je kreirana kako bi odgovarala životnom stilu golfera s dugotrajnom aurom. Na bočici parfema nalazi se 12-karatna zlatna gravura stalka s lopticom inspirirana bogatstvom i glamurom grada Dubaija. 

Mateina prethodna kolekcija „Driver Intense Golf“ također je namijenjena golferima kao poticaj za uspješan i precizan drive. Novi miris predstavljen je u nedavno otvorenoj poliklinici Mesotrax kojoj je osnovna djelatnost pomlađivanje kože lica i vrata poznatim tehnikama rejuvenacije s posebnim naglaskom na najnoviju tehniku specijalnim „Mesotrax“ nitima koje sadrže PDS (Polydioxanone), konac koji se već duži niz godina upotrebljava u kirurgiji. Značajan rejuvenacijski efekt postiže se nitima za mezoterapiju (poboljašnje tonusa i kvalitete kože), odnosno nitima za fiksaciju i lifting.

Kombinacijom niti za mezo, fiksaciju i lifting postižu se odlični estetski rezultati. Metoda je bezopasna, jednostavna, brza i nekirurška, a rezultati vraćenog tonusa i svježine kože vrlo brzo su vidljivi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".