Melem, plava Nivea, vazelin... Izdvojili smo kozmetičke proizvode koji već desetljećima imaju kultni status u njezi kože

Riječ je o legendarnim beauty proizvodima koji u kozmetičkoj industriji imaju kultni status jer su neki od njih popularni čak i više od 100 godina!
Vidi originalni članak

Savjeti za njegu kože lica i tijela koje smo dobili od naših mama i baka uvijek su dragocjeni i rado ih se sjetimo, kao i nekih proizvoda koje smo mogli pronaći u njihovim kozmetičkim torbicama i na policama u kupaonici. Riječ je o legendarnim beauty proizvodima koji u kozmetičkoj industriji imaju kultni status jer su neki od njih popularni više od 100 godina! Potražnja za njima ne smanjuje se već desetljećima, a na jedno smo mjesto stavili nekoliko najpopularnijih. 

Lana Biželj: "Trebalo mi je deset godina da prihvatim svoje keloide. Danas sam bolje no ikad"

 

Melem

Becutan krema

Iako je namijenjena njezi dječje kože, mnogi je nastavljaju koristiti i u odrasloj dobi. Pruža cjelovitu i dugotrajnu zaštitu na cijelom tijelu. Opisana je kao krema koja se lako upija i ima lagan sastav pa je možete nanijeti na kožu i nekoliko puta dnevno. Mnoge je odrasle osobe uvijek imaju pri ruci i često se njoj vraćaju, a idealan je za njegu suhe i osjetljive kože svih uzrasta. 

Vaseline Original

Još jedan saveznik u borbi protiv suhe kože je i Vaseline čija povijest počinje još u 19. stoljeću, davne 1865. godine. Od tada, jedan je od neizostavnih proizvoda u mnogim kozmetičkim torbicama, a radi se o višenamjenskom proizvodu koji u prvi plan dolazi u zimskim danima, kad koža traži dodatnu njegu. Riječ je o proizvodu koji štiti kožu od vanjskih utjecaja, pomaže u njezinoj regeneraciji i dubinski je hidratizira. 

48 lek zaštitna krema za ruke

Za manje od deset kuna u kozmetičku torbicu možete dodati legendarnu kremu za ruke koja je hvaljena već generacijama. Dolazi u praktičnom pakiranju koje stane u svaku torbu. Osim što je odlična svakodnevna njega, opisana je kao preventivno sredstvo za zaštitu ruku pri fizičkom radu. Štiti kožu od štetnih tvari i prljavštine te održava prirodnu masnoću kože.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant

Ovaj višenamjenski pomagač u svijetu ljepote osmišljen je još 1930. godine, a namijenjen je obnovi i zaštiti kože. Riječ je o kremi idealnoj za svakodnevnu upotrebu koju obožavaju i vizažisti, a koži pruža zaštitu i hidrataciju. Ima kultni status u kozmetičkoj industriji, a možete je koristiti i za njegu lica i za njegu tijela. 

Nivea Creme krema

Gotovo i nema kupaoničke police na kojoj mjesto nije rezervirano za legendarnu "plavu Niveu". Postoji više od 100 godina, a njezina popularnost ne jenjava zahvaljujući dubinskoj njezi i zaštiti koju pruža. Radi se o kremi koja je namijenjena svim generacijama, od najmlađih do najstarijih, kao i svim tipovima kože kroz cijelu godinu. 

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

Originalan je proizvod predstavljen krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća, 1968. godine, kada ga je osmislila Evelyn Lauder, tadašnja urednica Voguea i kći Estée Lauder. Krema je nastala u suradnji s dermatolozima, a prije desetak godina predstavljena je i nova, poboljšana formula koja koži pruža još bolju hidrataciju. Namijenjena je masnoj koži koju omekšava, zaglađuje i regenerira. Rezultat redovite upotrebe je njegovana i sjajna koža. 

Kiehl's Ultra Facial Cream

Iz Kiehl'sa kažu kako je riječ o njihovoj najpopularnijoj i najprodavanijoj kremi za lice. Namijenjena je svim tipovima kože, uključujući i osjetljive tipove jer koži pruža dugotrajnu hidrataciju pa ona postaje mekša i glađa te izgleda zdravije. Formula je lagana i nemasna, a svakodnevnom upotrebom primijetit ćete da koža postaje nekoliko puta hidratiziranija. 

 

Dobar je stil nasljedan: Tata i kći prave su zvijezde špice, ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu

Izgleda glamurozno i njegovano: Isprobajte bob s kojim u prvi plan dolaze ekstra sjaj i glatki pramenovi

Preferirate li više Uggsice ili "marte"? Pogledajte kako popularne modele čizama kombiniraju zgodne prijateljice

'Došla sam u Zagreb proslaviti 51. rođendan! Volim se odjenuti ludo i otkačeno, a čizme bih nosila i po ljeti!'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".