Mekani bob trendi je inačica klasičnog boba koji daje dodatni volumen, a iznimno ga je lako održavati

Umjesto strogo ravnih rubova, ova verzija nudi nježniju, lagano izlizanu osnovnu liniju. Ovaj pristup ne samo da omekšava cjelokupni izgled, već također unosi privlačnu teksturu kose.
Vidi originalni članak

U svijetu frizure, jedan je poseban izgled zarobio srca zaljubljenika u ljepotu i trendseterica - mekano-tupi bob. Nudeći kombinaciju elegancije i lakoće, ova frizura postala je omiljena među onima koji traže chix, ali lako nosiv stil.

Fascinacija bob frizurom je neosporna, čak i u eri u kojoj su popularne bila dramatičnije dužine i odvažni pixie šišanja. Međutim, privlačnost dobro izvedenog boba ostaje bez premca zbog njegove jednostavnosti i nepogrešive prirode. Popularne su bile varijacije u duljini i obliku, u rasponu od francuskog boba koji krase obraze, do preraslih bobova i strukturiranih bobova A kroja. Ipak, među ovim opcijama, meko-tupi bob ističe se kao vječni favorit.

Ali što je zapravo mekani tupi bob?  Kao što mu ime govori, to je opuštenija interpretacija klasičnog tupog boba. Umjesto strogo ravnih rubova, ova verzija nudi nježniju, lagano izlizanu osnovnu liniju. Ovaj pristup ne samo da omekšava cjelokupni izgled, već također unosi privlačnu teksturu kose. U biti, utjelovljuje suštinski ugođaj djevojke iz susjedstva - slatka, pristupačna i opuštena.

Slavna frizerka Kristin Ess odigrala je značajnu ulogu u popularizaciji meko-tupog boba. Njezin rad na dugogodišnjoj klijentici i ljubiteljici boba Lucy Hale prikazuje neospornu privlačnost ovog stila. Mekano tupi bob nudi pristupačnu ulaznu točku za one koji razmišljaju o promjeni, osobito ako prijeđu s dužih pramenova. A za one koji su već na putu za bob, opuštena priroda ovog stila čini ga lakim za održavanje, budući da je njegova namjerno izlizana estetika elegantna bez napora.

Kraljica Letizia zablistala u ljetnom chicu: Crvena midi haljina pristaje joj kao salivena, a odlično ju kombinira uz zlatne sandale
Frizerka Katica Topčić otkriva kako pravilno njegovati kosu tijekom i nakon ljeta za vitalnost i sjaj
Ovaj trik s korektorom tajna je za stvaranje dojma prirodnog rumenila i dodavanja dozu svjetline
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".