Mekane i njegovane usne u trenu

Jednostavan proizvod koji spašava ispucale usnice!
Vidi originalni članak

Svako godišnje doba ima svoje čari. Zimi tako boravak na otvorenom uključuje raznolike aktivnosti poput šetnje po snijegu, skijanja, klizanja... Čak i ako ne uživate u zimskim radostima, ugodnu toplinu doma ćete napustiti pri odlasku na posao, u školu ili na fakultet. Ono što je svim aktivnostima zajedničko je da ćete jedva čekati povratak u tople zatvorene prostore u kojima ćete se okrijepiti i zagrijati. 

Vaša koža je najizloženija štetnim učincima zimskih vremenskih uvjeta pa joj tako valja posvetiti iznimnu pažnju i pružiti svu potrebnu njegu. Prelazak iz minusa koji vladaju vani i brzi ulazak u tople prostorije u kojima je zrak suh posebno oštećuje vaše usnice koje zimi i prirodno gube na svojoj vlažnosti. Koža usana, za razliku od ostatka našeg tijela, nema uljne žlijezde uslijed čega zimi brže postaje suha, ispucana, a ponekad čak može i krvariti. Upravo zato vjerojatno i sami osjećate potrebu za učestalijom i bogatijom njegom. 

Kako bi vaše usnice uživale u zimskim radostima u jednakoj mjeri kao i vi, unosite dovoljnu količinu tekućine u tijelo te se prepustite pouzdanoj njezi Labello Originala - bezvremenskog klasika koji zahvaljujući pantenolu pruža 12-satnu njegu, dubinski hidratizira usne te ih ostavlja mekima i glatkima. Bogata formula obogaćena uljem jojobe i shea maslacem prirodno vlaži usne, štiti ih te im daje njegovan, zdrav i lijep izgled, a prepoznatljivi klasični miris razbudit će vaša osjetila u ovim zimskim mjesecima.

Niske temperature lakše se podnose u paru, pa tako ne zaboravite i nadolazeće Valentinovo obilježiti nježnim poljupcima kojima ćete iskazati ljubav prema dragoj osobi. Ostaje vam samo da odaberete Labello Original u stiku ili Lip Butter u praktičnom limenom pakiranju i bezbrižno uživate u čarobno mekim i zaštićenim usnama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".