Meghan Markle promijenila imidiž i pokrenula raspravu među fanovima; stilist tvrdi: "Izgleda poput influencerice!"

James Johnson, celebrity hair stilist, komentirao je Meghanin novi look i rekao da više nalikuje influencerici, nego članu kraljevske obitelji
Vidi originalni članak

Virtualnim putem Meghan Markle održala je govor o spolnoj i rasnoj nejednakosti u sklopu UN-ove inicijative Girl Up. Uz sam govor, ono što su mnogi obožavatelji primijetili bila je njezina dugačka kosa, a novi, kako su ga na društveni mrežama prozvali, celebrity look, odmah su povezali s činjenicom da više ne živi kraljevskim životom pa je promijenila imidž.

James Johnsoncelebrity hair stilist za Daily Mail je rekao kako ova frizura izgleda cool, baš u skladu s njezinim lifestyleom u Los Angelesku. Naglasio je da je ovakva frizura jednostavna za održavanje kod kuće i dodao da s ravnom kosom izgleda više poput influencera, a manje poput člana kraljevske obitelji. 

Na društvenim mrežama pokrenuta je rasprava o stiliziranju njezine kose, a dio korisnika nagađa da Meghan nosi ekstenzije. Druga skupina ipak se nije složila s tim nagađanjima i tvrde da Meghan oduvijek imala dugačku kosu, no u laganim valovima pa je ravnanje kose samo pridonijelo i dužini. Johnson je rekao da su ekstenzije odličan način za dodavanje volumena kosi i da ovakva frizura pomlađuje. 

- Nema više kraljevskih frizura, pokrivenih ramena i minimalističke šminke. Meghan se vratila, glasio je jedan od komentara na Twitteru.

Meghan i Harry objavili svoju zadnju objavu na društvenim mrežama: 'Iako nas ne vidite, naš rad se nastavlja'
Kate u crvenom ili Meghan u zelenom: Obje su blistale, no koja je vojvotkinja pokazala bolji outfit?
Crveno od glave do pete: Meghan Markle zna kako privući pozornost u haljini od 11 200 kn
Obožavatelji oduševljeni modnim odabirom Meghan Markle; brzo je dobila i laskavi nadimak

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".