Max Factor False Lash Epic maskara: inovativna četkica za nezaboravan pogled

U današnjem digitalnom svijetu, tjedno se na društvene mreže objavi više od 17 milijuna selfija. Na Facebooku, Instagramu i Snapchatu je važan svaki detalj, tako i maskara koja naglašava oči. Maskara koja povećava, obuhvaća i povećava svaku trepavicu.
Vidi originalni članak

Max Factor False Lash Epic maskara je prava inovacija, zajedno s pripadajućom False Lash Epic četkicom, Dizajnirane su kako bi stvorile nezaboravan pogled u kojem nijedna trepavica nije neprimijećena. Mr. Max Factor je prvak u osmišljanju rješenja za probleme u makeup-u. U zlatno doba kina, Mr. Max Factor osmislio je inovativne izglede za veliko platno, 2016, Max Factor predstavlja nevjerojatnu inovaciju za žene današnjice!

INSPIRIRANA POZNATIM SVJETSKIM ŠMINKERIMA

Max Factor lansira četkicu koja djeluje kao više četkica odjednom kako bi naglasila sve trepavice, bez iznimke. Nova False Lash Epic četkica s formulom koja zatamnjuje trepavice i četiri različite vrste čekinja donose ultimativni pogled.

NOVA FALSE LASH EPIC ČETKICA

Zakrivljen oblik nove False Lash Epic četkice služi češljanju i definiranju trepavica. Ravni rubovi služe za nanošenje same maskare. Oba djela četkice dopiru do svake trepavice tijekom nanošenja. Prvi korak je razdvajanje trepavica od korijena, a drugi je češljanje trepavica nanošenjem maskare.

Potičimo žene današnjice na glamur! Koristeći umjetnost pri šminkanju, žena može zasjati u punom sjaju. Uz korištenje Max Factor False Lash Epic maskare, žena dobiva najviše od svojih trepavica, kreirajući dulje, naglašenije – epic trepavice!

Dolazi u prodaju od 1.11.2016. po cijeni 109,90 kn.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".