Maske za kosu i regeneratori koji potiču rast kose i čine ju zdravom i sjajnom

Uključivanje ovih proizvoda u vašu rutinu njege kose rezultirat će punijom, zdravijom kosom.
Vidi originalni članak

Mnogo je razloga zašto možda želite dulje pramenove ili čvršću kosu. Bez obzira jeste li doživjeli gubitak ili ispadanje kose zbog čimbenika kao što su stres, promjene u hormonima, klimatske promjene ili zbog toga što su vam kemijski tretmani oštetili kosu, dostupni su tretmani koji mogu riješiti štetu i potaknuti rast kose. Korištenje maski za kosu i regeneratora s pravim sastojcima može revitalizirati vašu suhu i oštećenu kosu.

Prema certificiranom dermatologu Marcu Beuttleru, ovi su proizvodi obično napravljeni za poboljšanje otpornosti pramenova kose na lomljenje uzrokovano toplinom i okolišnim stresorima, poput provođenja vremena na suncu, vruće ili suhe klime ili bilo gdje gdje je zagađenje izraženo. Uključivanje ovih proizvoda u vašu rutinu njege kose rezultirat će punijom, zdravijom kosom.

Redken Extreme Length Conditioner
Formula ovog regeneratora razvijena je kako bi pružila ciljanu njegu za oslabljenu i oštećenu kosu, posebno onima koji žele poticati rast kose. Pomaže u sprječavanju pucanja vrhova kose, čime se smanjuje oštećenje i doprinosi očuvanju duljine. Formula je lagana, ne masti kosu i lako se ispire, čime pruža optimalnu hidrataciju bez otežavanja vlasi. Popis sastojaka sadrži aminokiseline koje jačaju kosu, posebno arginin, kao i limunsku kiselinu koje obje mogu pomoći u rastu kose.

Marc Anthony Grow Long Super Fast Strength Conditioner
Zahvaljujući kofeinu i biotinu koji se nalaze u ovoj formuli, sastojcima za koje se zna da čine čuda u produljivanju pramenova, kosa raste brže i zdravije. Formulacija je usmjerena na ojačavanje vlasi, što može pomoći u smanjenju lomljenja kose.

Kerastase Genesis Masque Reconstituant Hair Mask
Ništa ne pokazuje da imate oštećenje kose kao prisutnost lomljenja, što se može očitovati ispucalim vrhovima. Razmislite o ovoj maski za kosu luksuznog brenda za njegu kose Kerastase. Dok neki proizvodi za kosu ostavljaju kosu mlitavom i ispucalom, to nije slučaj s ovom formulom. Ne samo da dolazi do rasta, već je kosa znatno glatkija i sjajnija, a nakon sušenja sušilom za kosu ima primjetan porast volumena i elastičnosti. Sastojci poput arginina i ekstrakta korijena đumbir sprječavaju oštre čimbenike poput kemikalija i topline da oštete vaše pramenove i potiču rast kose.

Nutrafol Strand Defender Lightweight Strengthening Conditioner for Thinning Hair
Primjetan nedostatak rasta kose može se pokazati na različite načine, poput vidno stanjivanja pramenova. Ako tražite formulu koja specifično cilja na ovaj problem, nemojte tražiti dalje od Nutrafol Strand Defender laganog zaštitnog regeneratora. Ova opcija jača i njeguje kosu pomoću sastojaka poput hidroliziranog pšeničnog proteina, koji djeluje kao popravljač veze kako bi vašoj kosi dao glatkiji, gušći izgled.

Simpatična i baš divna: Studentica pokazala je da su najbolje odjevne kombinacije one - najjednostavnije!
Piling za tijelo savršenog mirisa i super cijene: Osvojio je beauty svijet jer kožu čini mekanom i glatkom
Crni kaput, prugasto odijelo, trendi čizme... Ne znamo što nam je bolje u besprijekornom izdanju ekonomistice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".