Maskara za 28,90 kn, apsolutni hit s Amazona, a dostupna i kod nas: Trepavicama daje volumen, izgledaju gušće i duže

Essenceova maskara na Amazonu ima više od 288 tisuća ocjena, kao i hrpu petica zadovoljnih korisnica
Vidi originalni članak

Čini nam se kako smo uvijek u potrazi za novom maskarom - čak i kad smo zadovoljni onom koju trenutno koristimo, tražimo novog favorita za kojeg mislimo da trepavicama može podariti voluminozniji izgled. Kod izbora maskare, treba obratiti pozornost na nekoliko faktora - bitno je da se ne razmazuje i da se ne stvaraju grudice, da se lako nanosi i stvara wow-efekt na očima, a super je i kad je cijena pristupačna. 

Upravo je jedna cjenovno pristupačna maskara apsolutni hit na Amazonu, gdje je i najprodavaniji proizvod u sferi dekorativne kozmetike. Riječ je o Essence Lash Princess false lash effect maskari koja na popularnom web shopu ima više od 288 tisuća ocjena. Super je stvar što je dostupna i kod nas pa ne morate naručivati online da biste je dodali u kozmetičku torbicu.

Pronašli smo je u dm-u, gdje je njezina cijena 28,90 kn. Opisuju je kao maskaru jake crne boje koja osigurava vrhunski izgled. Četkica ima stožasta vlakna, a rezultat su gušće i duže trepavice i voluminozniji izgled. 

– S ovom ćete maskarom biti jako zadovoljni. Nema više trošenja novaca na maskare koje nisu u skladu s reklamama. Izdužuje trepavice i naglašava ih. Na očima stvara efekt umjetnih trepavica, no treba staviti nekoliko slojeva – napisala je jedna zadovoljna korisnica na Amazonu, a u drugoj recenziji piše:

– Moje su trepavice kratke i ravne. Ova me maskara ugodno iznenadila. Odvaja trepavice tako da se ne zapetljaju. Ne razmazuje se i ne stvaraju se grudice. Koristila sam desetke maskara po različitim cijenama i stvarno mislim da je ova najbolja. Ako se dvoumite, uzmite je!

Umjetnica radi čuda sa šminkom: Na usnama crta životinje, cvijeće, prirodu

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".