Maskara s kojom ćete postići hollywoodske trepavice

Obožavamo proizvode iz linije poznate britanske vizažistice Charlotte Tilbury!
Vidi originalni članak

Poznata britanska beauty guruica, Charlote Tilbury, jučer je svojoj kozmetičkoj kolekciji dodala novoga člana - maskaru "Legendary Lashes". Charlotte tvrdi da ćete s ovom maskarom postići efekt hollywoodskih gustih i dramatičnih trepavica, ali samo ako ju pravilno nanosite. 

Posebno dizajnirana četkica ima dlačice različitih duljina tako da dopiru do svake trepavice. Charlotte predlaže da prvim slojem na četkici nanesete maskaru na oba oka, te onda još jednom uronite četkicu u maskaru te nanesete drugi sloj na oba oka - dakle, nikako ne nagomijavajte proizvod na četkicu uzastopnim uranjanjem u maskaru. Maskara inspirirana svjetskim zvijezdama rođena na crvenom tepihu, prodavat će se po cijeni od 34 dolara. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".