Maskara na koju vrijedi obratiti pozornost: Produljuje trepavice, a ne razmazuje se i ne stvara grudice

Tzv. "tubing" maskaru potpisuje brend Tarte Cosmetics, a tiktokerice hvale efekt produljenja trepavica koje stvara
Vidi originalni članak

Kad kozmetički proizvod postane viralan na TikToku, znamo da je jedan od onih na koje vrijedi obratiti pozornost! Posljednji takav je jedan iz područja dekorativne kozmetike, točnije Tarte Tartelette Tubing maskara koja je privukla pozornost tiktokera s mnogo pratitelja. 

Tarte Tartelette Tubing maskara prva je tzv. "tubing" maskara popularnog brenda koji se, između ostalog, proslavio i genijalnim korektorima. Od klasične se maskare razlikuje po tome što ne prekriva trepavice pigmentom, nego svaku trepavicu "omotava" mikrovlaknima, što rezultira gušćim i dužim trepavicama, a da se pritom ne stvaraju crni krugovi nakon nekoliko sati nošenja. Tekućina od maskare osuši se u čvrst, ali elastičan sloj koji se ne preslikava na kožu, piše Glamour. Za skidanje je potrebna topla voda ili micelarna koja "opušta" formulu maskare, a ona zatim klizi s trepavica.

@mikaylanogueira @sarah_wolak you have the prettiest lashes 😭 GOALS. #makeup #beauty #mascara #lashes #greenscreenvideo ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Viralna maskara prvi je Tarteov pokušaj ovakve formule i tvrde da na očima može stajati čak 24 sata, a da se pritom ne stvaraju grudice i mrlje. Naglasak je na impresivnom produljenju trepavica, što su potvrdile i tiktokerice koje su maskaru isprobale. Jedna od njih, Sarah Wolak, istaknula je kako je dovoljno nanijeti tek jedan, vrlo lagani sloj kako bi se postigli željeni rezultati. Iz brenda preporučuju dva sloja maskare za postizanje najboljeg efekta na trepavicama, a ističu kako neće doći do stvaranja grudica ili razmazivanja. 

Maskara je dostupna na službenom web shopu brenda Tarte, gdje je njezina cijena 28,54 eura.

Ovako efektan outfit ne špici ne vidimo često, a posebno dobro izgleda uz kožni baloner
Nekoliko pogrešaka zbog kojih vam puder na licu stvara 'cakey' efekt i savjeti kako ih izbjeći
Na sniženju se isplati kupiti komade za proljeće i ljeto, pronašli smo super stvari već od 3,99 eura

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".