Maskara koja je osvojila TikTok: Rasprodana je nekoliko puta, a trepavicama daje odličan volumen i super dužinu

Riječ je o Maybelline Lash Sensational Sky High maskari koja svoju popularnost može zahvaliti TikToku, a ujedno je i jedan od bestsellera na Amazonu
Vidi originalni članak

Ako ste na TikToku, zasigurno ste primijetili ogroman hype koji vlada oko maskare s Maybellineovim potpisom. Radi se o Maybelline Lash Sensational Sky High maskari koja je rasprodana već nekoliko puta, a o njezinoj popularnosti najbolje govori činjenica da je i na Amazonu jedan od bestsellera. Popularizirala ju je TikTokerica koja se nalazi iza profila @jessica.eid_, a svatko tko je vidio njezin vidio, odmah je poželio ovaj beauty proizvod u vlastitoj kozmetičkoj torbici. 

Kako piše Allure, ova maskara dolazi u dvije nijanse, Blackest Black i Very Black, u maskari se nalazi i ekstrakt bambusa koji, prema kozmetičkom stručnjaku Ronu Robinsonu, pomaže hidratizirati trepavice i pružiti im veći volumen. Postavlja se pitanje je li ova maskara uistinu vrijedna hypea koji je prati. Prema pisanju Glamoura, definitivno na nju treba obratiti pozornost. Četkica je dugačka i stožasta, a samim time i vrlo praktična praktična pa je moguće dobro staviti maskaru i na najzahtjevnije dijelove. Kist je gusto nabijen ravnim čekinjama pa je trepavice moguće dobro "pročešljati" od korijena do vrha, što omogućuje i bolje apliciranje maskare. Istodobno, to spriječava neželjeni efekt nakupljanja maskare i stvaranja grudica. 

Maskaru smo pronašli u dm-u, gdje je njezina cijena 79,90 kn i na Notinu, gdje je za nju potrebno izdvojiti 85 kn. 

Čini se kako smo cijelo vrijeme krivo nanosili korektor: TikTokerica pokazala kako ga staviti da ima 'face-lift' učinak

Najotkačeniji prizor sa zagrebačke špice: Frendice se prerušile u Marilyn Monroe, a par u poznatu sliku
Čarobni šamponi već od tridesetak kuna koji su najbolji prijatelj plave kose jer pomažu očuvati njezinu boju i sjaj
Odvjetnica koja nas svaki put oduševi svojim outfitima: Nosi čizme koje cure obožavaju, a haljinu joj je sašila mama
Nijansa koja lijepo pristaje svima, a i političarke je posebno vole, vladat će proljetnom garderobom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".