Manikure koje izgledaju luksuzno i chic, a savršen su izbor za novogodišnju noć

Ove manikure ne samo da izgledaju luksuzno i chic, već će sigurno privući pažnju na svakom novogodišnjem slavlju.
Vidi originalni članak

Uoči dočeka Nove godine, žene diljem svijeta traže načine kako zasjati i istaknuti svoj jedinstveni stil. Kada je riječ o pripremama za glamuroznu novogodišnju noć, ne postoji bolji način za upotpuniti izgled od savršeno stilizirane manikure. Ove manikure ne samo da izgledaju luksuzno i chic, već će sigurno privući pažnju na svakom novogodišnjem slavlju.

Ponoćno plava
U novogodišnjoj noći svi čekamo da sat otkuca ponoć, pa se duboka, ponoćno plava boja čini prikladnom. Ponoćno plava je boja koja asocira na dubinu noći i tajanstvenu eleganciju. Ova tamna, zasićena nijansa plave često se koristi u modi kako bi stvorila dramatičan i sofisticiran dojam.

Srebrni chrome
Kromirani nokti trenutno su tako popularni, a volimo ovaj srebrni dizajn za novogodišnju noć. Ako planirate nositi šljokice, ovo će savršeno nadopuniti vašu odjeću.

Zlatne šljokice
Zlatne šljokice u manikuri su sjajan način da dodate dozu luksuza, sjaja i glamura vašim noktima. Ova vrsta manikure posebno je popularna za posebne prilike ili tijekom blagdana kada želite istaknuti svoj stil.

Duboka crvena
Klasika nikada ne izlazi iz mode, a duboko crvena boja noktiju uvijek ostavlja snažan dojam. Ova boja je idealna za žene koje žele izgledati sofisticirano i privlačno. Dodatni sjaj ili detalji poput zlatnih linija ili kamenčića dodat će dozu luksuza.

Elegantni crni
Crna boja noktiju uvijek izgleda moderno i sofisticirano. Dodajte malo luksuza s detaljima poput zlatnih ili srebrnih linija, kristala ili minimalističkih uzoraka. Crna manikura savršeno se slaže s raznim stajlinzima, od klasičnih do modernih.

Najbolji primeri za trepavice koji će stvoriti voluminozan efekt i pojačati učinak maskare
Ljepotica u kaputu koji je hit svake zimske sezone: 'Volim nositi zemljane tonove'
Šesta sezona popularne serije Kruna ima genijalne kostime koji su nadmašili sve prijašnje sezone
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".