Manikura Kourtney Kardashian odlična je inspiracija za nježne proljetne nokte

Ako imate na umu manikuru s trešnjama, ovu je jednostavno napraviti sam.
Vidi originalni članak

Kourtney Kardashian Barker u zadnje vrijeme postala je popularna kao obožavateljica heavy-metal mode te rockerskog stila iz 90-ih, ali poznato je da ima i nježniju stranu koja voli ženstvene stvari. Tako je pronašla način da spoji oba stila u jedan svojom novom proljetnom manikurom.

Kako prenosi Byrdie, Kourtney je 29. ožujka objavila niz fotografija s proslave 24. rođendana pokćerke svog supruga, Atiane De La Hoye, na kojoj su bile četiri velike torte. Jedna od torti bila je dječja ružičasta torta u obliku srca ukrašena trešnjama na kojoj je pisalo "Sretan rođendan Tater!" u crvenoj glazuri, a Kourtney je odlično odgovarala izboru torte sa svojom proljetnom manikurom.

Imala je slatku manikuru u obliku trešnje s ružičastom podlogom i bademastim oblikom srednje dužine. Označila je umjetnike za nokte Kim Truong i Diem Truong, koji su joj ručno naslikali malene trešnje na svaki nokat. Trešnje su prilično klasične s tamnozelenim peteljkama i zelenim lišćem, ali dodaju slatki dodir Kourtneynoj inače minimalističkoj manikuri.

Ako imate na umu manikuru s trešnjama, ovu je jednostavno napraviti sam. Najprije si napravite jednostavnu manikuru nanošenjem baznog laka na nokte, a nakon toga nanesite dva sloja poluprozirnog ružičastog laka za nokte. 

Zatim olovkom nanesite dvije točkice crvenog laka za nokte jednu do druge pa upotrijebite četkicu za nokte i izradite stabljike povlačeći dvije linije smeđeg ili tamnozelenog laka koje počinju od crvenih točkica i spajaju se na krajevima. Na kraju finim kistom za nokte nacrtajte zelene listove i premažite cijeli nokat nadlakom.

Čini se kako će proljeće obilježiti jarke boje i upečatljivi uzorci: U ponudi već sad ima genijalnih modela!

FOTO: H&M Vezena pamučna haljina 29,99 € FOTO: H&M Vezena pamučna suknja 39,99 € FOTO: H&M Izvezeni korzet top 34,99 € FOTO: H&M Mini haljina s uzorkom 19,99 € FOTO: H&M Haljina uz tijelo 39,99 € FOTO: H&M Slip haljina s izrezom 49,99 € FOTO: H&M Haljina od finog pletiva 19,99 € FOTO: H&M Pleteni džemper 39,99 € FOTO: H&M Košulja heklanog izgleda 49,99 € FOTO: H&M Izvezena haljina od mješavine liocela 59,99 € FOTO: H&M Haljina na vezanje od satena 25,99 € FOTO: H&M Izvezeni top s otvorenim ramenima 34,99 € FOTO: H&M Izvezena maksi suknja 59,99 € FOTO: H&M Predimenzionirana košulja s vezom 49,99 € FOTO: H&M Vezene hlače 49,99 €

Odlično kombinira nespojive komade: 'Ovu kombinaciju sam odabrala u skladu s proljećem'
Neven Ciganović u ležernoj street style kombinaciji: 'Danas sam se osjećao mladoliko pa sam htio postići dječački školski look'
Odlično kombinira nespojive uzorke: 'Volim crno - bijele kombinacije, u mom ormaru nema puno boja'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".