Manikura koju je odobrila i Jennifer Lopez savršena je za jesen i prijelazno razdoblje

Jennifer je ovu manikuru nosila tijekom više prilika, uključujući i na selfijima snimljenim povodom njezina rođendana te u krevetu, pokazujući kako je ova diskretna, ali luksuzna manikura savršena za svaki trenutak.
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez, poznata po svojim smjelim modnim izborima, sada je u svojoj "vrlo skromnoj, vrlo pažljivoj" fazi, i jasno daje do znanja da je to novo poglavlje. Osim što je sama Lopez podijelila trenutak dok uživa u svom koktelu, njezin omiljeni majstor za nokte, Tom Bachik, također je potvrdio ovu novu estetiku dijeleći fotografiju Lopez s elegantnom manikurom. 

Na fotografiji koju je Bachik objavio 19. kolovoza 2024., Jennifer nosi elegantni bademasti francuski mani, koji je debitirala prošle jeseni. Ovaj stil, poznat kao američka manikura, ističe se po svojim nježnim i suptilnim tonovima, što ga čini savršenim za prijelaz iz ljetne u jesensku sezonu. Ova sofisticirana manikura ima prljavo bijelu bazu, u kontrastu s tradicionalnijom ružičastom bazom klasične francuske manikure, što joj daje suptilniji i prirodniji izgled.

Jennifer je ovu manikuru nosila tijekom više prilika, uključujući i na selfijima snimljenim povodom njezina rođendana te u krevetu, pokazujući kako je ova diskretna, ali luksuzna manikura savršena za svaki trenutak. Bachik, koji je poznat po suradnji s brojnim slavnim osobama, uključujući Selenu Gomez, Camilu Cabello i Margot Robbie, podijelio je savjete o svojim omiljenim nijansama za postizanje ovakvog izgleda. Među njima su PLA Fashionably Light i Essie Mademoiselle za bazu, te kremasti bež lakovi poput OPI Nail Lacquer u nijansi Coconuts Over OPI i Essie Expressie u Eggshell White za vrhove noktiju.

Ovaj jednostavan, ali elegantan stil manikure savršeno odražava Jenniferinu novu estetiku, kombinirajući skromnost s luksuzom. U vremenu kada su odvažnost i jednostavnost ravnopravno na cijeni, Jennifer Lopez dokazuje da je ponekad suptilnost najveća izjava koju možete napraviti. 

Emily Ratajkowski zablistala je u haljini inspiriranom kultnim likom Carrie Bradshaw
Kako je japanski dizajner Yuima Nakazato petvorio umjetno uzgojena proteinska vlakna u Visoku modu
Goran i Nives Ivanišević oduševili u elegantnim kombinacijama, no jedan par privukao svu pažnju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".