Manikura koja izgleda luksuzno i glamurozno, a jednostavna je za napraviti i kod kuće

Odlično izgleda kao manikura sa sjajnim završetkom na kratkim noktima, ali može lijepo funkcionirati na svim duljinama
Vidi originalni članak

Kada je riječ o nijansama manikure, vrhunski stručnjaci uvijek kažu istu stvar: mliječno ružičasta vlada proljeće-ljeto, ali jesen-zima je sve u znaku tamnih noktiju u boji trešnje. Iako se ti klasici mogu očekivati svake sezone, to ih ne čini manje zadivljujućim jer dobro napravljeni nokti uvijek izgledaju luksuzno i glamurozno.

Naravno, vidjeli smo kako su nokti boje trešnje uzeli maha ranije ove godine, no taj je trend bio simpatičnija izvedba koja je sadržavala šarene plodove trešnje naslikane na noktima. Ipak, pred zimu stvari izgledaju puno sofisticiranije i klasičnije.

Kao što ime sugerira, nokti crne trešnje oponašaju boju crne trešnje. Spadaju negdje između tamnocrvene i tamnoljubičaste, tako da unutar trenda možete skrojiti savršenu nijansu prema svom tenu i željenoj estetici.

Jedan od najpoznatijih primjera crne boje trešnje za nokte je Chanelov Rouge Noir, ali postoji mnogo izvedbi uključujući nijanse samo za salone kao što su Love Potion, Pinotage i Beauty of Perfection iz Bio Sculpture.

Crna je neutralna boja koja ide uz sve, ali crna trešnja dodaje malo više topline dok stvari ostaju tamne i dovoljno jednostavne da se uklapaju u cijelu vašu garderobu. Obično se lijepo slaže s jesenskim i zimskim paletama boja. Odlično izgleda kao manikura sa sjajnim završetkom na kratkim noktima, ali može lijepo funkcionirati na svim duljinama, a vidjeli smo je i kao naglasak na jednom noktu i kao francusku manikuru.

Kate Middleton savršena je inspiracija za jesenski stajling: Chic traperice i gležnjače uvijek su in!
Otkačene hlače sjajno izgledaju s kožnom jaknom: 'Sličan stil nosim još od srednje škole, obvezno nešto rokerski'
Već nas je nekoliko puta osvojila modnim odabirima: Još je jednom pokazala pravu kreativnost u odijevanju!
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".